Generelt om visumansøgning til Rusland

Hvis du skal rejse til Rusland som dansk statsborger, skal du ansøge om et visum til Rusland, inden din afrejse.

Vi anbefaler, at du ansøger om dit visum til Rusland i god tid, da normal behandlingstid på ambassaden er 20 kalender dage. Ved køb af ekspres behandling tager sagsbehandlingstiden 5-6 arbejdsdage. Disse behandlingstider er gældende for ansøgere som afgiver fingeraftryk på det russiske visumcenter i København.

Vi tilbyder også samme dag service. Vilkår og proces for samme dag service oplyses ved henvendelse.
Prisen for et E-visa er 635 kr per stk.

Vi tager os af din visumansøgning

Vi hjælper dig med din visumansøgning til Rusland helt fra start, for at sikre at du kommer godt igennem din ansøgningsproces, så nemt og hurtigt som muligt.

Det betyder, at vi hjælper med alt hvad din visumansøgning indebærer herunder:

  • at anskaffe din officielle invitation
  • at anskaffe din rejseforsikring
  • vejledning til indsamling af de krævede dokumenter
  • tidsbestilling til afgivelse af fingeraftryk i København

Afgivelse af fingeraftryk i forbindelse med visum til Rusland

Ansøgere som ønsker visum til Rusland skal møde personligt op og afgive fingeraftryk på det russiske visumcenter i København.

Med vores hjælp kan du undgå møde op forgæves, fordi du ikke har den rette dokumentation med eller fordi din ansøgning er udfyldt forkert.

Vi kontakter dig med henblik på at finde det tidspunkt for afgivelse af fingeraftryk som passer dig bedst.

Rejseforsikring

Det er et krav, at man ved rejse til Rusland, skal være dækket ind af en god rejseforsikring som har en høj dækning indenfor sikkerhed og sygesikring.

Du kan se mere om vores behandlingstider i feltet til højre, og hvis du har yderligere spørgsmål er du velkommen til at kontakte os.

Vi sørger mod betaling for udfyldning af din visumansøgning, indsamling af dokumenter, kontakt med ambassaden og tidsbestilling. Hvis det haster, er vi klar til at gøre den ekstra indsats der skal til for at du kan komme afsted på din rejse til tiden og få en god start på rejsen.

Gyldighed på visum til Rusland

Aftalen mellem Rusland og Danmark, omfatter at det godkendte visum ikke kan benyttes før min. 5 dage efter udstedelsen.

Der kan laves undtagelser, hvis det er en hastesag, og hvor afrejsen er aktuel med det samme.

Rejseforsikring

Det er et krav, at man ved rejse til Rusland, skal være dækket ind af en god rejseforsikring som har en høj dækning indenfor sikkerhed og sygesikring.

Visumansøgning kan assistere dig med hjemtagelse af gyldig rejseforsikring mod gebyr.

Invitation til dit visum

Den officielle invitation betegnes som ’Visa Support Authorization’ og skal anskaffes før, du ansøger om et visum til Rusland. Ved almindelig turistrejse med hotelophold kan invitationen anskaffes ved booking.

Ved en forretningsinvitation skal den være udstedt af enten en organisation eller de russiske myndigheder.

Vi hjælper dig gerne med at anskaffe en invitation, uanset om det er turist eller forretningsrejse, hvilket vi sørger for i forbindelse med, at vi klargøre din visumansøgning til dit interview på Det Russiske Visumcenter

Visum til Rusland for børn & unge

Når du skal rejse til Rusland, skal du være opmærksom på at alle børn og unge skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Fremmed- eller flygtningepas

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden kan være længere og vi anbefaler at du ansøger min. 90 dage før din afrejse.

Vaccine

Ved rejse til Rusland anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Rusland.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Difteri-Stivkrampe og Hepatitis A.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Central europæisk hjernebetændelse, Japansk Hjernebetændelse, Hundegalskab og Tuberkulose.