Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til Indien

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 796,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium (First Priority)
Fra 2.796,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request)
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

Generelt om visumansøgning til Indien

Alle danske statsborgere har visumpligt ved indrejse til Indien og skal derfor ansøge om visum til Indien inden afrejse.

Hos Visumansøgning.dk er vi specialister i visum til Indien. Vi kan hjælpe dig med din visumansøgning nemt, sikkert og hurtigt.

Vi hjælper både med E-visa (ETA), turistvisum, forretningsvisum, længere ophold, transitvisum, studievisum, konference- og arbejdsvisum til Indien.

Visum Indien pris – hvad koster visum til Indien?

Et visum til Indien hos Visumansøgning koster fra 995 inkl. moms (normal) til 3495 inkl. moms (premium-pakken).

Derudover skal du indberegne gebyr til den indiske ambassade.

Se uddybning på priserne i tabellerne øverst. Generelt afhænger prisen på visum til Indien af, hvor meget du er villig til selv at stå for i processen.

Visumansøgning har omfattende erfaring med at sikre dit visum til Indien. Vi tager alt kontakt med ambassaden og sørger for, at din visumansøgning bliver godkendt hurtigt, så du slipper for alt besværet.

Hvor lang tid tager det at få visum til Indien? Om behandlingstid

Normal behandlingstid: 4 dage

Ekspres behandlingstid: 1 dag.

Elektronisk behandlingstid: 2-4 dage.

Vi kommer på den indiske ambassade hver eneste dag, og vi har derfor en rigtig god relation til de indiske myndigheder. Vi kan i særlige tilfælde derfor have dit visum klar på 1 døgn, hvis der opstår et akut behov.

Rejser du i en større gruppe, eller har du en virksomhed, der rejser ofte, så ring gerne til os og hør nærmere om særlige muligheder.

Behandlingstiden på visum til Indien vil dog altid afhænge af travlheden hos den indiske ambassade.

Hvordan søger man visum til Indien? Trin for trin guide

Vi hjælper med samtlige trin i processen – herunder:

Vi er din dedikerede sparringspartner med omfattende erfaring med den indiske ansøgningsproces. Vi guider dig nemt igennem og sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål – store som små.

Visum Indien online – få et e-visum

Du kan også søge om visum til Indien online – uden overhovedet at sende pas og andre dokumenter til den indiske ambassade. Dette visum kaldes et e-visum.

Godkendelsen på et e-visum sendes direkte til dig, når det er færdigbehandlet. Hos Visumansøgning er vi eksperter i at få e-visum til Indien godkendt – og vi hjælper dig således gennem hele processen.

Indisk ambassade behandler visum

Det er den indiske ambassade, der står for at behandle visumansøgninger til Indien. Den indiske ambassade ligger på Vangehusvej 12, 2100 København.

Visum til krydstogt – Indien

I de fleste tilfælde kan krydstogtrejser dækkes med e-visum – som man kan ansøge om uden at sende sit pas.

Der er dog særlige regler, der helt konkret gælder for rejsende via krydstogtsskib til Indien. Disse ændrer sig løbende, og vi vil derfor anbefale, at du kontakter den indiske ambassade for nærmere information.

Fremmed- eller udenlandsk pas, hvis du skal rejse til Indien

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas, kan behandlingstiden være op til 90 dage, men vær opmærksom på, at der i perioder lukkes ned for behandling af pas fra statsborgere, som kommer fra udvalgte lande.

Visum til Indien for børn & unge

Når du skal rejse til Indien, skal du være opmærksom på, at alle børn skal have deres eget pas samt visum udstedt til Indien ved indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til børn og voksne.

Vaccine før rejse til Indien

Ved rejser til Indien anbefales det, at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter, hvor lang en periode du vil opholde dig i Indien.

Vi anbefaler derfor, at du undersøger, hvilke vacciner du mangler for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales generelt, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe, samt får en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode anbefales det også, at du vaccineres mod Tyfus og i visse tilfælde malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.

Læs eventuelt mere om vaccination i vores generelle vejledning her.

 

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.