Invitationsbrev

Invitationsbrevets formål

Et invitationsbrev benyttes, når du ansøger om visum til lande som AustralienSaudi Arabien, Indien og Kina. Et invitationsbrev bruges til at dokumentere og bekræfte  at du besøger en

  • en person
  • en forretningsmæssig relation
  • en virksomhed.

Brevet skal skrives og udformes af den inviterende part. For at bevise ægtheden af invitationen, skal den underskrives. Vær opmærksom på, at når der er tale om en invitation i forretningsmæssig sammenhæng, skal virksomhedens stempel eller logo helst fremgå på brevet.

Invitationsbrevets indhold

Indholdet i invitationen skal beskrive formålet med rejsen, samt give et overblik over hvilke aktiviteter, der er planlagt under rejsen. Derudover skal dine personlige oplysninger såsom fulde navn, CPR-nummer og pasnummer fremgå.

Hvis der er tale om en forretningsforbindelse, som du ofte besøger, vil vi anbefale, at der argumenteres for et visum med en længerevarende gyldighed. Et sådan visum vil blive udstedt med minimum to indrejser.

Krav til invitation

Invitation, som skal vedlægges, skal overholde følgende krav for at blive godkendt:

  • Skal være maskinskrevet, og hvis det er muligt så skal den skrives på brevpapir med logo.
  • Skal indeholde dit fulde navn, CPR og pasnummer.
  • Den inviterendes part kontaktoplysninger, fulde navn, stilling og adresse skal fremgå.
  • Skal være underskrevet af den inviterende part og hvis det er muligt, stemples med firmastempel.

Vær opmærksom på

Hvis invitationen ikke indeholder en underskrift fra en autoriseret person, vil invitationen ikke blive godkendt, og din ansøgning vil blive afvist.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring garantibrev, invitationsbrev eller sponsorbrev, så kontakt os venligst på tlf.: +45 86 86 86 06 eller på vores mail: info@visumansoegning.dk

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.