Ansøgning om visum fra Danmark til Kina

Når du rejser til Kina skal du være i besiddelse af et gyldigt og godkendt visum ved indrejse. For at opnå dette skal du indhente din officielle invitation, indsamle og udfylde en række dokumenter samt afgive fingeraftryk hos det kinesiske visumkontor i København. 

Vi kan hjælpe dig med samtlige trin i processen, så du kommer hurtigt og sikkert i mål med dit visum. Nedenfor kan du læse mere om de enkelte krav, der er til din ansøgning samt starte din ansøgning online. 

Behandlingstid for dit visum

Behandlingstiden for et godkendt visum til Kina er 2-4 dage og afhænger af travlhed hos det kinesiske visumcenter. Bemærk at behandlingstiden starter fra det tidspunkt, hvor vi har modtaget alle relevante informationer og dokumenter fra dig.

Visumansøgning har en tæt relation til de kinesiske myndigheder og visumcenter. I særlige tilfælde kan vi få godkendt dit visum på 1 døgn, hvis der opstår et akut behov.
 

Vælg den korrekte visumtype

Når du skal ansøge om visum til Kina, er det vigtigt, at du er præcis i angivelsen af formålet med din rejse, så du får udstedt den rigtige visumtype. Der findes otte forskellige visumtyper til Kina og nedenfor ses en oversigt og en kort beskrivelse af de forskellige visa.

Turist
Et turistvisum bruges, når du holder ferie og skal besøge Kina som turist. Skal du rejse rundt i Kina, er det meget vigtigt at være opmærksom på, at hver rejse til en ny provins tæller som en indrejse. Dette antal skal fremgå af din ansøgning, eller kan du risikere at blive nægtet adgang.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage
- Gyldighed op til 30 dage


Forretning 
Et forretningsvisum bruges, når du skal til Kina for at deltage i forretningsmøder eller besøge virksomheder. Vær meget opmærksom på antal indrejser og dage, du er i Kina. Rejser du fra provins til provins, skal du have mere end én indrejse dato i dit invitationsbrev.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage
- Gyldighed op til 30 dage


Arbejde
Hvis du skal arbejde og bo i Kina, har du brug for et arbejdsvisum. En del af ansøgningsprocessen forgår gennem myndighederne i Kina og vi anbefaler derfor, at du kontakter visumansøgning for rådgivning. Vær opmærksom på, at der også kræves en medical test.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage
- Gyldighed op til 30 dage

 
Studie
Har du et ønske om at studere i Kina, skal du være opmærksom på, at det kræver en godkendt invitation fra dit uddannelsessted som supplement til dit visum.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage i Danmark,
- Gyldighed: Du kan søge op til 180 dage eller for mere end 180 dage


Konference
Hvis du skal deltage i en konference i Kina, skal du være opmærksom på, at du har brug for et invitationsbrev fra den inviterende part i Kina. Kontakt visumansøgning for at høre nærmere om, hvilke krav der er til invitationen.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage i Danmark
- Gyldighed op til 90 dage


Journalist
Kontakt visumansøgning og hør om dine muligheder for at ansøge om journalist-visum.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage i Danmark,
- Gyldighed op til 90 dage


Besætning
Er du pilot, crew member eller besætning på et skib eller en båd har du brug for et besætningsvisum.
Kontakt visumansøgning og hør nærmere om, hvilke krav der er til at opnå et godkendt visum.

- Behandlingstid: 3 – 4 dage i Danmark
- Gyldighed op til 90 dage
 
Familie
Skal du besøge familie i Kina, har du brug for et særligt familievisum. Kontakt visumansøgning og hør nærmere om dine for at opnå et godkendt visum. 
- Behandlingstid: 3 – 4 dage i Danmark
- Gyldighed op til 30 dage

Krav til din ansøgning

Krav til din visumansøgning

For at opnå et godkendt visum til Kina, skal du udfylde ansøgningsskemaet via vores online formular samt sikre at nedenstående dokumenter bliver sendt til os og øvrige krav er opfyldt. Du starter din ansøgning ved at vælge en af vores servicepakker "Standard" eller "Business"

Når du har gennemført din online ansøgning, vil du modtage en mail fra os med en oversigt over de dokumenter og krav, der er til at færdiggøre din ansøgning. Nedenfor kan du også se, hvad der kræves.

Vi har brug for dit originale, fysiske pas + en fotokopi af passet (en fotokopi er ikke tilstrækkeligt). Passet skal have en gyldighed på minimum seks måneder efter udrejsedatoen og have to blanke sider ved siden af hinanden. 

Du kan enten sende passet til os med post eller aflevere det på vores kontor på Fruebjergvej 3, 2100 København Ø. Vælger du at sende passet, anbefaler vi forsendelse som anbefalet post.

Som et led i ansøgningsprocessen skal vi bruge et foto af dit ansigt, som skal opfylde følgende krav:

- Fotoet skal være højest 6 måneder gammelt
- Dit fulde ansigt skal være tydeligt og synligt
- Undgå skygger på billedet, der kan sløre dit reelle udseende
- Uniform er ikke tilladt – men religiøs hverdagsbeklædning godtages, så længe dit ansigt er tydeligt og ikke tildækket
- Fotoet skal være kvadratisk, så højden og bredden er ens
- Baggrunden skal være neutral og ensfarvet – gerne hvid
- Vær naturlig og afslappet med helt åbne øjne

Du kan enten sende billedet med posten eller uploade det digitalt https://visumansogning.dk/documents. I sidstnævnte tilfælde udskriver vi mod et gebyr billedet i overensstemmelse med de gældende krav.

Vi skal bruge en kopi af invitationsbrevet fra den virksomhed, du skal besøge. Invitationsbrevet skal overholde gældende retningslinjer (se https://visumansogning.dk/invitationsbrev)

Siden oktober 2018 har det været et krav at afgive fingeraftryk i forbindelse med ansøgning om visum. Fingeraftrykket vil være gældende i 5 år, eller indtil du skifter dit pas. 

I følgende tilfælde har du dog ikke brug for et fingeraftryk: 
- Ansøgning om visum i forbindelse med single og dobbelt entry
- Ansøgning om visum med gyldighed i 3 eller 6 måneder
- Visumansøgning har aftaler om fingeraftryk hver dag med det kinesiske visumcenter. Du vil blive kontaktet af os med henblik på at finde et tidspunkt, der passer dig. På dagen bliver du mødt af en ansat fra Visumansøgning, der hjælper dig igennem processen. Du skal således ikke trække et nummer og stå i kø.
- Fingeraftrykket skal afgives på det kinesiske visumcenter på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø.

Vi har brug for en kopi af din hotelreservation for hele opholdsperioden i Kina. (Dette gælder ikke for forretnings- og arbejdsvisum). Det er vigtigt at dit navn er synligt på reservationen. Reservationen kan uploades her: https://visumansogning.dk/documents.

Du bedes uploade en kopi af dine flybilletter for både ud- og hjemrejse (dette gælder ikke for forretnings- og arbejdsvisum): https://visumansogning.dk/documents.

Vælg servicepakke og start din ansøgning
Standard
Fra 2.095,00 DKK (ekskl. moms og ambassadegebyr)
Tjek af dokumenter
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Business
Fra 2.796,00 DKK (ekskl. moms og ambassadegebyr)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
Start ansøgning her
Enterprise
Fra ? DKK  
Mange rejsende medarbejdere årligt?
Brug vores ekspertise og erfaring
Minimer risikoen for fejl
Spar tid og ressourcer
Få en tilpasset løsning
Book møde nu

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Start din ansøgning

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør din ansøgning

Modtag dit visum

Læs mere om, hvordan ansøgningsprocessen foregår trin for trin

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2024 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.