Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til Kina

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 1.196,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium(First Priority)
Fra 2.796,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request)
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

Generelt om visumansøgning til Kina

Hvis du rejser til Kina, skal du være i besiddelse af et gyldigt og godkendt visum ved indrejse.

Hos Visumansøgning er vi specialister i visum til Kina, og vi sørger hver dag for, at rejsende til Kina får et godkendt og gyldigt visum.

Visumansøgning tager sig af alle former for visum til Kina. Vi hjælper dig både med forretningsvisumturistvisumstudievisum m.v.

Visum Kina pris – hvad koster visum til Kina?

Et Visum til Kina hos Visumansøgning koster fra 1495 (normal-pakken) til 3495 (premium-pakken).

Derudover skal du indberegne gebyr til det kinesiske visumcenter i København.

De forskellige priser afhænger af, hvor meget du er villig til selv at stå for i processen. Visumansøgning har omfattende erfaring med at sikre visum til Kina, og vi kan derfor sørge for, at din ansøgning er fejlfri og bliver godkendt.

Hvor lang tid tager det at få visum til Kina? Om behandlingstid

Når du har gennemført de nødvendige trin – udfyldt visumansøgning, afgivet fingeraftryk, nødvendige dokumenter klar og udfyldt – kan vi typisk få et godkendt visum til dig på 2-5 dage. Det afhænger af travlhed hos det kinesiske visumcenter.

Vi kommer dog på det kinesiske visumcenter hver eneste dag, og vi har derfor en rigtig god relation til de kinesiske myndigheder. Vi kan i særlige tilfælde have dit visum klar på 1 døgn, hvis der opstår et akut behov.

Rejser du i en større gruppe, eller har du en virksomhed, der rejser ofte, så ring gerne til os og hør nærmere om særlige muligheder.

Hvordan søger man visum til Kina? Trin for trin guide

Vi hjælper med samtlige trin i processen – herunder:

Vi er din erfarne sparringspartner, der guider dig igennem den komplicerede kinesiske ansøgningsproces. Vi sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål – store som små.

Kina visum foto – hvilke krav er der?

Som en del af processen med at få et godkendt visum til Kina, skal du bruge et foto i det godkendte format. Dette foto skal opfylde følgende krav:

Hvis disse krav er opfyldt, har du et godkendt visum foto til Kina.

Kina visum dokumenter – hvilke skal du have styr på?

De påkrævede dokumenter til kinesisk visum afhænger af typen af visum. Disse skal dog bruges til alle typer visum til Kina:

Se vores undersider om forretningsvisum til Kina og turistvisum til Kina for mere information.

Visum Kina fingeraftryk – sådan foregår det

Bemærk: Der er kommet nye regler på det Kinesiske Visumcenter i forbindelse med tidsbestilling til afgivelse af fingeraftryk. Det vil derfor fremadrettet være ekstra vigtigt at være i god tid, når man skal søge om visum til Kina. 

Per 4. oktober 2018 er reglerne for visum til Kina ændret. Du skal nu afgive finderaftryk det på det kinesiske visumcenter på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø. Fingeraftrykket vil være gældende i 5 år, eller indtil du skifter dit pas. Du skal således kun afgive fingeraftryk den første gang, du ansøger om visum.

Vi har aftaler om fingeraftryk hver dag med det kinesiske visumcenter. Du bliver kontaktet af os med henblik på at finde et tidspunkt, der passer dig. På dagen møder du blot op, og her bliver du mødt af en ansat fra Visumansøgning, der hjælper dig igennem processen. Du skal således ikke trække et nummer og stå i kø.

Kina visum online – få et e-visum

Det er muligt at søge om visum til Kina online – helt uden at afgive fingeraftryk. Denne type visum kaldes e-visum.

Et e-visum gælder i 30 dage fra udstedelsesdatoen. Du skal rejse til Kina indenfor 15 dage af udstedelsen.

E-visum kan kun bruges som turistvisum – og kan kun bruges, hvis minimum to personer rejser sammen.

Prisen for et E-visa er 1.380 kr per stk.

Læs mere om visum uden fingeraftryk/e-visa til Kina. 

Visum til at være i Kina i 72 timer – skal du bruge visum til mellemlanding i Kina?

Du behøver ikke transitvisum til kortere ophold på under 72 timer. Det vil sige, at du ikke skal bruge visum ved kortere mellemlandinger i Kina.

Hvis du vil være der i længere tid end 72 timer, kan du dog ansøge om et særligt transitvisum til Kina, der gælder op til 144 timer. Det har vi stor erfaring med at komme nemt i mål med.

Visum Kina i København – find visumcenteret

Visumansøgning til Kina foregår ved visumcenteret lokaliseret i København på adressen Lyngbyvej 28. Alle dokumenter skal udfyldes på forhånd – ligesom der skal bookes tider på forhånd, før du kan møde op.

Vi kan sørge for alt dette for dig – inklusive fremmøde på dine vegne.

Visum til Kina for børn & unge

Når du skal rejse til Kina, skal du være opmærksom på, at alle børn og unge skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Hvis de er under 18 år, skal det være en myndig person, der underskriver ansøgningen.

Visum til multiple indrejser til Kina

Det er muligt for visse visumtyper at få multiple indrejser til Kina. Vær også opmærksom på at en tur til Hong Kong eller Macau også tæller, som at man forlader landet, og derfor skal man bruge en ekstra indrejse, hvis man skal tilbage/hjem fra en af områderne. Ring til os og hør nærmere om reglerne for mutiple indrejser.

Vaccine i forbindelse med rejse til Kina

Ved rejse til Kina anbefales det, at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner, alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Kina. Vi anbefaler derfor, at du undersøger, hvilke vacciner du mangler for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales generelt, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.