Gode råd

Når du skal søge et visum og apostille, kan det godt være en indviklet proces, hvor der skal indsamles en masse dokumenter. Der skal udfyldes en ansøgning, hvor der nemt kan opstå fejl, som resulterer i at  ansøgningen afvises.

Ved at bruge Visumansøgning til at hjælpe dig med din visumansøgning, kan du nemmere og mere simpelt komme igennem processen.

Vær i god tid
Når du skal ansøge om visum, er det en god ide at være i god tid. Det er vigtigtat tjekke de visumkrav det pågældende land har til både pas og ansøgning.

På vores website kan du under hvert land kan du se hvilke oplysninger og dokumentation, der kræves for at gennemføre en succesfuld ansøgning. Du kan også se hvilke krav der er til ansøgeren er tilgængelige under hvert lands information.

Pasfoto
Hvis du skal have taget nye pasfotos eller have lavet et nyt pas, er det vigtigt at du får det ordnet i god tid. I højsæsoner kan der være længere ventetid selv ved forudbestilling af tid.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på telelfon: +45 86 86 86 06, eller på mail: info@visumansogning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2024 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.