Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til Bangladesh

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 1.495,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium(First Priority)
Fra 3.495,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request)
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

Generelt om visumansøgning til Bangladesh

Det er normalt muligt for danske statsborgere at få et 15-dages visum til Bangladesh, når man ankommer i Shah Jalal International Airport i Dhaka mod betaling af et gebyr på 51 USD.

Dette skyldes at Bangladesh ikke har nogen ambassade i Danmark. Det er derfor vigtigt at man medbringer kontanter og helst i små sedler(US dollars, euro, sterling eller pund), da der ikke altid er mulighed for at betale med kreditkort, eller veksle store sedler.

Vær opmærksom på, at der er begrænset mulighed for at udvide sit turistvisum ved udlændingeservice kontoret i Dhaka.

Vær opmærksom på  dette når du søger visum til Bangladesh

I de fleste tilfælde går ordningen omkring udstedelse af visum til Bangladesh ved ankomsten nemt og hurtigt. Der kan til tider være perioder hvor udstedelse af visum i lufthaven kan være suspenderet af de bangladeshiske myndigheder, det kan skyldes en forebyggende foranstaltning, ved f.eks. statsbesøg. Man kan også komme ud for at medarbejderne i flyselskaberne ikke kender til reglerne for visumudstedelse i lufthavnen, når der ikke er en bangladeshisk ambassade i Danmark.

Det har desværre forårsaget nogle episoder, hvor danskere er blevet nægtet adgang til at komme ombord på flyet til Dhaka.

Hvis du skal på gennemrejse i Bangladesh, er det et krav at man skal ændre på sin rutetilladelse. Dvs. at hvis man forlader landet, af en anden rute end man rejser dertil på, skal man huske at få det skrevet i rutetilladelsen, og dette kan gøres på paskontoret i Dhaka.

Vi kan hjælpe dig med visumansøgning inden afrejse, og være med til at sikre at du kommer igennem processen så nemt, hurtigt og sikket som muligt. Kontakt os venligst for at høre mere om dine muligheder og hvad vi kan gøre for dig så du får det rette visum med dig.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.