Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til USA

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 1.996,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium(First Priority)
Fra 2.796,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request)
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

GENERELT OM VISUMANSØGNING TIL USA

Alle personer fra Norden kan opholde sig i USA visumfrit, hvis besøget er mindre end 90 dage. Der skal dog stadig ansøges om en rejsetilladelse som hedder ESTA inden afrejse.

Hvis du ikke kan godkendes til en ESTA rejsetilladelse, eller ikke er nordisk statsborger så skal du ansøge om et visum til USA gennem ambassaden.

Ved ansøgning om visum til USA gennem ambassaden, kræver personligt fremmøde og her kræves der en booking af tid til interview før det er muligt at få lov at møde op til samtale.

Vi kan hjælpe dig med din ansøgning om visum til USA, og vi sørger for at tage os af hele processen samt gøre din ansøgning om visum til USA så nem som muligt.

Dette vil sikre at når du møder op til dit interview, så vil din ansøgning kunne blive indleveret og derefter behandlet fremfor at der sker forsinkelser grundet manglende dokumenter.

ANSØGNING OM ESTA TIL USA

Vi hjælper dig gerne med din ESTA og skulle der opstå problemer undervejs så tager vi os af dem, og hvis du bliver afvist så sørger vi for at du får hjælp til at komme videre til at kunne ansøge om et regulært visum.

ANSØGNING OM VISUM TIL USA

Hvis du ikke lever op til kravene for at kunne ansøge om en ESTA, skal der som beskrevet ansøges om et turistvisum eller forretningsvisum. Forretningsvisum betegnes som B1, og et turistvisum betegnes B2.

Processen for ansøgning om et B1/B2 visum, kan i nogle tilfælde tage op 90 dage alt efter ventetid på ambassaden, den indleverede ansøgning og behandlingstid og derfor anbefaler vi altid, at der ansøges i god tid.

Der kan opstå flere besværlige situationer i processen, og her tager vi os af udfordringer samt sørger for at holde dig opdateret, hvis der mangler nogle dokumenter eller andet for at kunne færdigbehandle dit visum.

TIDLIGERE BESØG ELLER OPHOLD I MELLEMØSTEN

Efter d. 1/1-2016, skal alle ansøgere som har haft besøgt Iran, Irak, Sudan og Syrien indenfor de sidste 5 år, møde op på den amerikanske ambassade for at kunne få gennemført en visumansøgning til USA.

Dette gælder undtagelsesvist ikke for journalister og mediecrew, som kan dokumentere at opholdene har været i forbindelse med arbejdsopgaver i forbindelse med mediedækning.

VISUM TIL USA FOR BØRN & UNGE

Når du skal rejse til USA, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum til USA for indrejse. Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

FREMMED- ELLER FLYGTNINGEPAS

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden kan være længere og vi anbefaler at du ansøger min. 90 dage før din afrejse.

VACCINE

Ved rejse til USA anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i USA.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Difteri-Stivkrampe, og derudover anbefales det også at personer, som er i risiko for smitte med leverbetændelse, forårsaget af Hepatitis A eller B virus, bør overveje vaccinationer derimod.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.