Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til Thailand

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 1.196,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium(First Priority)
Fra 2.796,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request)
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

GENERELT OM VISUMANSØGNING TIL THAILAND

Hvis du planlægger at rejse til Thailand, har du som dansk statsborger visumpligt. Det er derfor et krav, at du ansøger om visum til Thailand før afrejse.

Der findes én undtagelse. Som dansk statsborger kan du rejse visumfrit til Thailand i en periode på op til 30 dage, hvis du kun har en enkelt indrejse. Dette er dog kun gældende for danske statsborgere.

Hvis du som dansk statsborger har planer om at rejse til Thailand med andre formål end turisme og med kortere ophold, så skal der ansøges om visum gennem ambassade. Formålene i denne forbindelse kunne være forretningsrejse, medicinsk, deltagelse i event/shows, studie eller arbejde m.m

BEHANDLINGSTID PÅ VISUMANSØGNING TIL THAILAND

Normal: 5 dage

Ekspres: 3 dage

NYE TILTAG I THAILAND

Thailand vedtog en ny bekendtgørelse i august 2014, som siger at det ikke længere er muligt at foretage visa-run for at forlænge perioden på opholdet.

Derfor er det vigtigt at hvis man som rejsende på forhånd ved at opholdet har en længere varighed end de 15/30 dage, skal der søges om det korrekte visum før afrejse.

Der kan være mulighed for forlængelse og det kan gøres hos Office off Immigration. Hovedkontoret ligger i Bangkok og Office off Immigration har kontorer i de fleste større byer i Thailand.

Hvis du skal rejse til Thailand og har brug for et visum, kan vi hjælpe dig med at anskaffe det rigtige visum og sørge for at du får en god start på din rejse.

ANSØGERE MED YDERLIGERE KRAV TIL VISUMANSØGNING

Udvalgte lande i verden er fra Thailands side, kategoriseret som lande med borgere der skal igennem en anden ansøgningsproces. Der skal visum til Thailand gennem ambassaden, og det skal gøres min. 6 uger før afrejse.

De samme regler er gældende for personer som er indehavere af Fremmedpas (Grå) eller Danske Rejsedokumenter (konventionspas – Blå)

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.