Vælg en pakke
at søge Fra Danmark til Ghana

BEMÆRK: Grundet COVID-19 kan servicegebyrer og ambassadegebyrer samt behandlingstid være ændret- Vi takker for jeres forståelse.

Normal
Fra 1.196,00 DKK (ex. moms)
Tjek af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og Afhentning
Nem genbestilling
Start ansøgning her
Premium(First Priority)
Fra 3.495,00 DKK (ex. moms)
Tjek og rettelser af dokumenter
Udfyldning af ansøgning
Indlevering og afhentning af pas
Nem genbestilling
Udløb af pas reminder
Udløb af Visa reminder
24/7 support
Personlig visa konsulent
Anmodning om (Urgent request
Start ansøgning her

Unik og enkel proces, der guider dig hele vejen

Bestil Visa

Modtag krav til dokumenter

Færdiggør skema

Modtag dit visum

GENERELT OM VISUMANSØGNING TIL GHANA

Når du som dansk statsborger skal rejse til Ghana, har du visumpligt og du skal derfor være i besiddelse af et visum før din afrejse.

Ved ansøgning om visum til Ghana, søger man om et visum til en bestemt periode mellem 30 dage til 1 år, og med en enkelt, dobbelt eller multiple indrejser.

BESØG HOS VEN ELLER FAMILIE

Hvis du skal til Ghana for at besøge familie eller en ven, skal der bruges dokumentation og invitation fra personen i Ghana.

Hvis du selv er ghaneser og skal besøge din familie, er der mulighed for at få visum til Ghana med et længere ophold. Det kræver dokumentation samt bekræftelse fra din familie i Ghana, og skal indleveres sammen den endelige ansøgning på ambassaden.

Vær opmærksom på at Ghana har skrappe til udenlandske ansøgere, grundet sikkerhedshensyn og fokus på national sundhed.

BEHANDLING AF ANSØGNING AF VISUM PÅ AMBASSADEN

Hvis du søger visum til Ghana uden at opfylde kravene, eller hvis der mangler dokumentation ved indlevering, afvises din ansøgning uden videre behandling og din betaling kan ikke refunderes.

Det er vigtigt, at alle korrekte dokumenter som er efterspurgt af ambassaden bliver indsamlet og vedlagt i din visumansøgning, da der ved manglende dokumentation kan medføre længere behandlingstid, eller til en afvisning af din ansøgning.

Vi hjælper dig med at indsamle alle de korrekte og nødvendige dokumenter, for at sikre at din ansøgning kan blive behandlet korrekt ved indlevering.

GHANAS BETINGELSER FOR VISUM

Ghana har fastsat en række betingelser for at få udstedt et visum, og derfor er det vigtigt at du læser Ghanas generelle betingelser for ansøgning samt indrejse, før du ansøger om et visum.

VACCINE

Ved rejse til Ghana anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Ghana.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe samt en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode, anbefales det også at du vaccineres mod menigitis.

Hvis du skal opholde dig i Ghana under et længerevarende ophold på min. 90 dage, eller er din rejse af særlig art og aktiviteter med mulighed for større smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.