Information om vores priser

Her kan du finde en oversigt over vores priser samt priser over vores forsendelse, kurerservice, tillægsløsninger og ekstra ydelser.
Alle priser på prislisten omhandler alle vores ekstraydelser og tillægsløsninger, og hvis du vil mere om din pris på det visum du lige står skal du klikke dig ind i det relevante ansøgningsskema.

For at finde din estimerede pris på dit visum skal du til at starte med at finde det land på du skal rejse til og det gør du ved at klikke på vores menu ’Find land’. Derefter starter du din ansøgning ved at klikke dig ind i det relevante ansøgningsskema og her kan du efter at have valgt din type visum, antal indrejser og evt. den ønskede længde på dit visum, finde den estimerede totalpris nederst i skemaet.
Vær opmærksom på at du øverst i skemaet skal vælge hvilken type visum du skal bruge, samt antal indrejser og evt. og ønskede længde på visum for at få den korrekte estimeret pris.

Når du bestiller dit visum, og ser den estimeret pris i bunden af skemaet er det den typiske pris for den type visum men hvis du har behov for nogle af vores ekstra ydelser eller tillægsløsninger under behandlingsprocessen, vil der blive opkrævet ekstra gebyr på din faktura for at dække de omkostninger vi har under processen.

Vi starter ingen processer uden din accept, og derved vil du løbende blive informeret om hvis der skulle opstå situationer hvor der er behov for ovenstående.

Visumansøgning opkræver et servicegebyr for at udfylde, behandle og håndtere din ansøgning, rådgive og vejlede dig gennem processen og hjælpe dig med indsamling af de korrekte dokumenter, holde overblik over din ansøgningsproces og hjælpe dig til en nemmere, hurtigere og mere sikker måde at få din ansøgning godkendt.

Vi tager gerne hastesager mod ekstra betaling, og der vil også komme et ekstra gebyr på forsendelse alt efter destinationer og afhentning- samt leveringsadresse. Behandlingstiden vil ved bestilling af et X-press visum være betydeligt hurtigere end vores normale behandlingstid, og vi tilpasser din X-press bestilling så det matcher dine behov.

Vi har samarbejdspartnere indenfor både kurreservice og forsendelse, og derfor kan vi tilbyde sikrede forsendelser som leveres der hvor du ønsker det. Ved kurerforsendelser skal der oftest udstedes en underskrift for at pakken udleveres.

Priser i 2021 – Inklusive moms

Servicegebyr under COVID-19 3495

Visum – ambassader og konsulater i Danmark

Servicegebyr – fra 549,-
Servicegebyr Ekspres – fra 669,-

Legalisering

Service legaliseringsgebyr – normal –  op til 5 dokumenter – fra                      799,-

Afbestillingsgebyr

Afbestillingsgebyr ved afbrudt visumbehandling 1.495,-

Diverse tjenester

Redigering og print af pasfoto 150,-

Levering/Afhentning via kurer

Næste hverdag inden kl. 9:00 *                                                               649,-
Næste hverdag inden kl. 12:00 *                                                             449,-
Næste hverdag inden kl. 16:00 *                                                             349,-

Personligt levering

København Ø, København N og Frederiksberg                                     599,-
Øvrig København                                                                                       799,-
Københavns Lufthavn (CPH)                                                                   899,-
Andre destinationer                                                                                  efter aftale

* Leveringspris gælder DK fastland inkl. brofaste øer. Tillæg på 150 kr ved levering til ikke brofaste øer.