Betaling for dit visum

Betaling Generelt

Når du bestiller dit visum, vil du kunne se en totalpris for dit visum men selve betalingen vil ikke være påkrævet før vi har modtaget dine personlige dokumenter og fået en bekræftelse fra den relevante ambassade.

Derefter sender vi en faktura som du så har op til 8 dage at betale, men vær opmærksom på at vi ikke leverer dit visum før vi har registreret betalingen.

Vi tilbyder både almindelig og X-press behandlingstid, og vi opkræver ekstra gebyr ved X-press behandling imod at din ansøgning vil få højeste prioritet. Ved X-press ansøgninger er det muligt at sende kvitteringen på betalingen for hurtigere levering af dit visum, hvis vi ikke registreret betalingen endnu.

Under menuen ’Priser’ kan du læse mere om vores generelle gebyrer, men for pris på et specifikt visum vil kunne findes ved at finde det relevante land på vores side, start ansøgningsskemaet og når du har udfyldt kriterierne øverst i ansøgningsskemaet vil den estimeret pris være at finde nederst i ansøgningsskemaet.

For virksomheder

Fakturaen vil blive tilsendt når vi har fået en bekræftelse fra ambassaden, og derefter vil der være min. 8 dages betalingsfrist, alt efter hvilken type og størrelse virksomhed vi arbejder med.

Vores gebyr dækker over

  • Personlig konsulent.
  • Vejledning fra start til slut.
  • Personlig håndtering af dokumenter og ansøgning.
  • Kundeservice alle ugens dage – både telefon og chat.

Bankoplysninger

Reg. Nr.: 7118
Kontonr.: 1698755

Ved overførsler fra udlandet, skal nedenstående tilføjes:
SWIFT: SYBKD22
IBAN: DK1971180001704108

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: +45 86868606, eller på mail: info@visumansogning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2024 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.