Forstå dit visum

Når du modtager dit visum, så er det vigtigt at du gennemgår de oplysninger der er noteret. Vi har naturligvis tjekket det igennem, inden vi sender dit visum til dig.

Det er vigtigt at alle oplysninger som du opgiver til os er registreret korrekt, da der ved fejl i oplysningerne kan opstå problemer både i ansøgningsprocessen, eller ved indrejse i udlandet.

De Vigtigste oplysninger du skal tjekke:

  • Visumtype
  • Navn
  • Fødselsdato
  • Dato for indrejse
  • Dato for udrejse
  • Pasnummer

Vær opmærksom på at der kan være yderligere områder af dit visum du skal tjekke oplysninger på alt efter hvilket land du skal rejse til og hvilket visum du ansøger om.

Hvis du skulle være i tvivl om nogle af oplysningerne på dit visum er du velkommen til at kontakte os og så vil vi gøre vores bedste for at hjælpe dig med at forstå dit visum inden afrejse, så du er sikret din indrejse via dit visum.

Vær opmærksom på
Du ikke er sikret indrejse i det ønskede destinationsland fordi du har fået udstedt et gyldigt visum. Hvis du overtræder regler eller love under rejsen eller ved ankomst, vil du blive nægtet indrejse selvom du har et gyldigt visum.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.:+45 86 86 86 06, eller på mail: info@visumansogning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.