Vaccination

Vi vejleder ikke om vaccination ved udlandsrejse, men det er vigtigt at tjekke op på om det anbefales at blive vaccineret inden afrejse til lande som Saudi Arabien, USA, Indien og Kina.

Vi henviser til Statens Serum Institut, hvor man online kan finde svar på hvilken vaccine man skal have, og hvor man kan blive vaccineret henne. Vaccinationer betales ikke af det offentlige.

Vi henviser til følgende sider for mere information
http://www.ssi.dk
http://www.vaccination.dk

Hvis du skulle have spørgsmål omkring vaccinationer inden din rejse så henviser vi til ovenstående links, da vi ikke har bemyndigelse eller viden til at rådgive om dette.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: +45 86 86 86 06, eller på mail: info@visumansoegning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.