Legalisering

Legaliser eller oversæt dine dokumenter

Behovet for legalisering og verificering af dokumenter kan opstå hvis man har behov for at have personlige dokumenter enten til sin ansøgning eller til brug i udlandet på rejsen.

Legalisering og verificering benyttes oftest i forbindelse med ansøgninger om optagelse på udenlandske uddannelser, retssager, officielle formål m.m. De typiske dokumenter kan være vielsesattester, skilsmissedomme, Bopælsattester, dåbsattester, eksamensbevis m.m.

Legalisering

Legaliseringen er en bekræftelse af den underskrift som er sat på dokumentet, og som er dokumenterer at det er en legitim person som har underskrevet dokumentet. Legaliseringer af dokumenter som er udstedt fra en organisation eller en myndighed, skal dokumentet også indeholde et stempel fra som identificerer afsenderen.

I nogle tilfælde skal der foretages flere legaliseringer fra forskellige myndigheder, for at underskriften kan bekræftes men i de fleste tilfælde kan det efter de nye regler på området klares med en enkelt legalisering.

Apostille stempel

Når et dokument legaliseres vil der påsat et Apostille stempel som indeholder information den signerende part på dokumentet, og hvor ægtheden og hvilken myndighed underskriften tilhører, bekræftes ved Apostille stemplet.

Udenrigsministeriet kan kun tilbyde legalisering med et Apostille stempel med en dansk-engelsk version, og hvis du derfor har brug for en legalisering på fransk eller spansk skal det udstedes fra andre myndigheder.

Vi hjælper med hele processen fra start til slut og vi vil sørge for at holde dig opdateret gennem hele processen så du ikke skal foretage dig andet end at sende os dokumenter.

Priser

Pris per instans (op til 5 dokumenter) 799 kr. inklusiv moms.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: 86 86 86 06, eller på mail: info@visumansogning.dk.

Bestil dokumenter til legalisering

Pris
KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2022 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning