Krav til pas

Internationale krav til pas og visum

Passet skal være:

  • I original stand.
  • Gyldighed i min. 6 måneder efter rejsens varighed.
  • Min. 2 ustemplede sider.
  • Må ikke have været meldt mistet, og efterfølgende fundet igen.

Ved rejse til Schengen-landene, skal passet medbringes selvom grænsekontrollen er mellem samarbejdslandene er ophævet. Dette gælder også hvis du rejser i norden, da der kommet stramninger omkring ID-kontrol.

Læs mere om Schengen-landene:

  • Schengen Brochure

Specielle regler og lovgivninger på enkelte lande

Sverige:
Den svenske regering har pr. D. 18/12 2015, besluttet at indføre ID-kontrol ved rejse med bus, tog eller færge fra Danmark. Ved anden indrejse i Sverige fra et Schengen-land, skal der også vises billedlegitimation, herunder pas, kørekort eller andet nationalt Id-kort.
Beslutningen er gældende fra d. 4/1 2016 frem til d. 4/7 2016.

Læs mere på:
polisen.se
sverige.um.dk

Norge:
Den Norske regering har skærpet deres grænsekontrol, og derfor skal alle nordiske borgere kunne fremvise gyldigt billedlegitimation. Herunder pas eller kørekort.
Stramningen er midlertidig og er gældende fra 26/11 2016 til 15/3 2016 indtil videre.

Læs mere på:
norge.um.dk
politi.no

USA:
Udenrigsministeriet og Ministirium for indre sikkerhed i USA, meddelte d. 21/1 2016, ændringer i Visa Waiver Programmet (VWP), for tilpasning til nyligt vedtaget lov. Det betyder at ændringerne vedrører alle der skal søge, eller har en ESTA.

Ændringerne omhandler:

  • Størstedelen af rejsende fra Danmark, som skal søge eller har en ESTA, vil ikke blive påvirket af ændringerne.
  • Ansøgere eller rejsende som har dobbelt statsborgerskab skal søge visum personligt på ambassaden i stedet for et ESTA. Herunder personer med statsborgerskab i et WVP-land og i enten Syrien, Irak, Iran og Sudan.
  • Loven medfører at visse personer nu skal søge visum, i stedet for et ESTA, men den forbyder ikke adgang eller indrejse.
  • Ansøgere til eller personer der har et ESTA, som har besøgt følgende lande fra og med d. 1/3 2011, skal højst sandsynligt søge visum. Landene omhandler: Syrien, Irak, Sudan eller Iran men der kan være undtagelser. Kontakt Visumansøgningen for yderligere information.

Hvis din ESTA-status er ændret, så vil du have modtaget en officiel meddelelse. For yderligere information, eller for at kontrollere din ESTA-status, kontakt Visumansøgningen.

Læs mere:
denmark.usembassy.gov

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: +45 86 86 86 06, eller på mail: info@visumansoegning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.