Generelt om visumansøgning til Nigeria

Alle personer fra Danmark har visumpligt ved rejse til Nigeria, og skal derfor ansøge om visum til Nigeria, før afrejse.

Når man ansøger om visum til Nigeria, skal man ansøge om det nødvendige antal indrejser og en periode på min. 90 dage.

Når man ansøger om visumtil Nigeria, kan der være en længere behandlingstid og derfor anbefaler vi altid at der ansøges om visum i god tid forinden afrejsen.

Der kan under behandlingsprocessen hos ambassaden i Stockholm, opstå yderligere behov for dokumentation, og det er vigtigt at den efterspurgte dokumentation fremsendes hurtigst muligt derefter.

Hvis dette ikke er muligt, er mulighed for store forsinkelser i behandlingsprocessen.

Ansøgning om visum til Nigeria

For at vi kan hjælpe dig med din ansøgning om visum til Nigeria, skal du udfylde vores ansøgningsskema og efter bestilling vil vi sende dig en mail med alt information om de dokumenter du skal sende ind til os.

Derefter vil vi med sikker forsendelse, håndtering og levering sørge for at din ansøgning og dokumenter, vil blive sendt videre til den Nigerianske ambassade i Stockholm.

Vi tager hele processen med ambassaden og du skal derfor kun tænke på at levere dine dokumenter til os.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Nigeria på ferie, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til en ung, såvel som til en voksen.

Fremmed- eller flygtningepas

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden kan være længere og vi anbefaler at du ansøger min. 90 dage før din afrejse.

Vaccine

Ved rejse til Nigeria anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Nigeria.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Difteri-Stivkrampe, Hepatitis A, Gul feber samt får en konsultation hos din læge angående yderligere vaccination imod Malaria.

Ved et ophold over en længere periode, anbefales det også at du vaccineres mod Meningitis

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.

VIGTIGT:

Vi gør opmærksom på at Nigerias ambassade anbefaler at man kun bestiller flybilletter og hotel, hvor man har mulighed for at ændre dato.

Visumansøgning tager ikke ansvar hvis man vælger at bestille fly og hotel uden mulighed for at ændre dette.