Generelt om visumansøgning til Mozambique

Alle danske statsborgere der ønsker at rejse til Mozambique med turisme som formål, kan få udstedt visum ved udvalgte grænseovergange.

Her udstedes der visum med en gyldig periode på op til 30 dage, det er ved alle indgange til Mozambique.

Søg visum inden afrejse

Selvom der udstedes visum ved ankomst, anbefaler vi at du ansøgerom et visum før afrejse for at sikre at du får lov at foretage din indrejse. Der kommer løbende meldinger om stramninger i regler, som resulterer i flere afvisninger ved grænseovergange.

Vi kan hjælpe dig med at ansøge om dit visum før afrejse, og være med til at hjælpe dig gennem en nem og sikker ansøgningsproces når du skal have ansøge om dit visum på Mozambiques ambassade i Stockholm.

Behandlingstider

Der kan være længere behandlingstider fordi der sker en del stramninger i regler omkring besøg i Mozambique. Derfor anbefaler vi at du ansøger i god tid, og her menes ca. 4 uger før din planlagte afrejse.

Visum inden afrejse
Der udstedes visum til turister med en gyldighed på op til 30 dage med en enkelt indrejse inkluderet. Det koster $82, og kan købes ved grænseovergangene Namaacha som ligger op til Swaziland og ved Sydafrika i Ressano-Garcia. Ved rejse til lufthavn udstedes der visum i Maputo Lufthavn.