settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Kina

Forside/Kina

Generelt om visumansøgning til Kina

Alle danske statsborgere og danskere med fremmedpas skal ansøge om et visum til Kina før afrejse. Hvis du som ansøger har et fremmedpas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden op til 30 dage og i nogen tilfælde længere.

Alle rejsende til Kina skal have et visum til Kina, før afrejsedagen men der er undtagelser. hvis du skal rejse til Hong Kong og Macau.

Her skal opholdet bare være kortere end 90 dage, hvilket skal kunne beviset ved returbilletter, og så kræves der ikke et visum ved indrejse.

Opholdets længde udstedes og vurderes i forhold til den ønskede længde på opholdet samt grundlag for dette.

Fremmed- eller udenlandsk pas

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas, kan behandlingstiden være op til 30 dage men vær opmærksom på der i perioder lukkes ned for behandling af pas, fra statsborgere som kommer fra udvalgte lande.

Multiple indrejser

Multiple indrejser giver mulighed for flere indrejser, og hvor der er søgt om antallet på forhånd.

For at ambassaden kan udstede et visum med multiple indrejser, kræves det at du som ansøger har flere tidligere indrejsevisum til Kina.

De tidligere visa skal være udstedt med en gyldighedsperiode på mindst 6 mdr. og med dobbelte indrejser.

Vær opmærksom på

At ved et single eller dobbelt indrejse visum, er der ikke mulighed for at opgradere til flere indrejser. Der skal søge om et nyt visum i Kina, eller i Danmark før ny afrejse.

Vær også opmærksom på at en tur til Hong Kong eller Macau også tæller som at man forlader landet, og derfor skal bruge en ekstra indrejse, hvis man skal tilbage/hjem fra en af områderne.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Kina, skal du være opmærksom på at alle børn og unge skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til en ung, såvel som til voksne.

Vaccine

Ved rejse til Kina anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Kina.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.

Betaling af dit visum

Hos visumansøgning.dk betaler du når dit visum er behandlet. Vi betaler for de omkostninger der måtte være i forbindelse med din visumansøgning som f.eks. ambassade gebyr, pasfoto, invitation osv.

Vær i god tid!

Selvom vi hos visumansøgning kan klare selv de vanskeligste opgaver, vil vi råde dig til at være i så god tid som muligt. Hvis der skulle opstå et akut problem løser vi også det. Vi er specialister i at nå det umulige.

Få det gjort rigtigt første gang!

Hos visumansøgning.dk gennemgår vi din visumansøgning grundigt, vi udfylder de langhårede ansøgningsskemaer for dig, så vi undgår fejl i ansøgningsprocessen, og i værste tilfælde at dit visum bliver afvist.

Pasfoto

Mangler du pasfoto kan visumansøgning sørge for dette. Du kan tage et billede med din smartphone så redigere og printer vi det ud for dig, i den kvalitet der kræves. (pris. 100 kr.)

Vi står i kø for dig, på ambassaden

De fleste ambassader ligger i København og kan godt have lang ventetid ved indlevering og afhentning af visum og mangler du et dokument kan der være langt hjem for at hente det.

Indsendelse af pas og personlige oplysninger

De fleste ambassader kræver det fysiske pas, da dit visum bliver indsat i passet. Visumansøgning bruger kun personlig levering eller UPS. Vi har trak & trace og forsikring på alt hvad vi sender og vi opbevare pas og dokumenter i et aflåst værdiskab med døgnvagt. Afhentning og returforsendelse aftales med din visumkonsulent.

Husk helligdage og lukkedage på ambassaderne

Vær opmærksom på at ambassaderne ikke nødvendigvis holder åbent på alle hverdage, så tag forbehold for dette, så det ikke påvirker din rejse. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Det får du sammen med din ansøgning

  • Din visumkonsulent gennemgår din visumansøgning for evt. fejl og mangler
  • Udfylder de langhårede skemaet
  • Printer og samler de rette dokumenter
  • Står i kø for dig på ambassaden, betaler visum gebyr til ambassaden, indlevere samt afhenter dit visum
  • Ønsker du personlig afhentning og levering af dit visum, på arbejdet, hjemme eller i lufthavnen, aftales det med din visumkonsulent
By | 2017-11-26T22:38:45+00:00 december 4th, 2016|Kommentarer lukket til Kina