Generelt om visumansøgning til Kina

Bemærk: Der er kommet nye regler på det Kinesiske Visumcenter i forbindelse med tidsbestilling til afgivelse af fingeraftryk. Det vil derfor fremadrettet være ekstra vigtigt at være i god tid, når man skal søge om visum til Kina. 

Alle rejsende til Kina skal være i besiddelse af et gyldigt og godkendt visum ved indrejse.

Visumansøgning er specialister i visum til Kina og vi sørger hver dag for at rigtigt mange rejsende får et visum.

Vi kommer på det kinesiske visumcenter hver dag, og har derfor en rigtig god relation de kinesiske myndigheder. Vi kan i særlige tilfælde lave visum på ét døgn, hvis der opstår et akut behov.

Rejser du i en større gruppe, eller har du en virksomhed, der rejser ofte, så ring og hør nærmere.

Visumansøgning tager sig af alle former for visum til Kina. Vi hjælper både med forretningsvisum, turistvisum, studievisum m.v.
Prisen for et E-visa er 1.380 kr per stk.

Fingeraftryk

Per 4. oktober 2018 er reglerne for visum til Kina ændret. Du skal nu afgive finderaftryk det på det kinesiske visumcenter på Lyngbyvej 28, 2100 København Ø. Fingeraftrykket vil være gældende i 5 år eller indtil du skifter dit pas. Du skal således kun afgive fingeraftryk den første gang, du ansøger om visum.

Vi har aftale om fingeraftryk hver dag med det kinesiske visumcenter. Du bliver kontaktet af os med henblik på at finde et tidspunkt, der passer dig. På dagen møder du blot op, og her bliver du mødt af en ansat fra Visumansøgning, der hjælper dig igennem processen. Du skal således ikke trækkke et nummer og stå i kø.

Visum uden fingeraftryk – læs mere her

Multiple indrejser

Det er muligt for visse visumtyper at få multiple indrejser til Kina. Vær også opmærksom på at en tur til Hong Kong eller Macau også tæller som at man forlader landet, og derfor skal bruge en ekstra indrejse, hvis man skal tilbage/hjem fra en af områderne. Ring til os og hør nærmere om reglerne for mutiple indrejser.

Visum til Kina for børn & unge

Når du skal rejse til Kina, skal du være opmærksom på at alle børn og unge skal have deres eget pas samt visum til indrejsen. Hvis de er under 18 år, skal det være en myndig person, der underskiver ansøgningen.

Vaccine

Ved rejse til Kina anbefales det, at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Kina.Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Tyfus og Tuberkulose.