Krav til dokumentation og din ansøgning

  • Originalt pas med gyldighed på min. 6 måneder og 2 ustemplede sider.
  • 1 pasfoto som er min. 6 mdr. Og som lever op til de gældende krav og har hvid baggrund.
  • Bekræftelse på aftale på ambassaden.
  • Kopi af tur/retur billet med gyldige ind- udrejsedatoer.
  • Printet kopi af bekræftelsesside fra DS160-ansøgning.
  • Bevis på at der økonomi til at kunne forsørge sig selv. ($200 pr. dag).
  • Dokumentation for at din rejse er et midlertidigt besøg hvor formålet f.eks. er medicinsk behandling, oplevelses-/forkælelsesophold eller forretningsmæssigt.
  • Bevis/dokumentation på at du har bopæl i eget land, økonomiske eller forretningsmæssige bindinger der sikrer at du vender hjem igen. (Bopælsattest, lejekontrakt, ansættelseskontrakt, uddannelsespapirer m.m.)

Yderligere dokumentation

Der kan være behov for yderligere dokumentation, som skal vedlægges alt efter hvilken type rejsende man er, og hvilke gruppe man går ind under.

Vi hjælper dig til en nemmere ansøgningsproces, ved at sende dig information om alt hvad du skal bruge til din ansøgning, på din mail efter din bestilling.

De rigtige dokumenter 
Vi står gerne parat til at give en hjælpende hånd, for at sikre at du får vedlagt de rigtige dokumenter, da det er vigtigt, at det er de korrekte papirer der er vedlagt fra start.

Hvis der mangler dokumentation, bliver ansøgningen afslået og returneret uden behandling fra ambassaden.

Derfor er du alt velkommen til at kontakte os for vejledning eller spørgsmål omkring den dokumentation der skal vedlægges, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Behandlingstid: op til 14 dage
Der er mulighed for Xpress-behandling

Hvis du har nogen spørgsmål omkring ansøgning, valg af visa eller Xpress-muligheder så kontakt os venligst på tlf.: 7171 7122 eller på vores mail: info@visumansoegning.dk