settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Indsendelse af pas

Forside/Pas/Indsendelse af pas
Indsendelse af pas 2017-03-01T09:55:56+00:00

Når du ansøger om visum skal dit pas vedlægges og for godkendelse skal passet være i original stand med en gyldighed på min. 6 mdr. og med min. 2 ustemplede sider.

Vi anbefaler at du tjekker op på gyldigheden af dit pas inden du ansøger om dit visum, da en for kort periode med gyldighed eller et pas hvor der ikke er nok ustemplede sider, vil det medføre en afvisning af din ansøgning.

Online ansøgning
Ved ansøgning online, hvor du registrerer din ansøgning elektronisk kræves der udelukkende en kopi af passet og dette dokument skal ikke legaliseres.

Forsendelse
Vi tilbyder afhentning af dit pas af vores samarbejdspartnere indenfor kurerservice, ellers har du mulighed for at benytte dig af pakkebokse eller af almindelig men sikret forsendelse.

Uanset hvilken forsendelsesmetode du vælger, har vi indgået aftaler hvorpå du som kunde er sikret og hvor vi er sikre på at dine personlige dokumenter bliver håndteret korrekt og sikkert gennem hele processen.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål om pas, papirer eller om visum, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf.: 7171 7122, eller på vores mail:info@visumansoegning.dk