Krav til pasbilleder

Under dette afsnit kan du finde information om hvilke krav der stilles til pasbilleder, samt til pas ved ansøgning af visum. Udover det kan du læse mere om hvordan du indsender dit pas og dine dokumenter nemt, sikkert og hurtigt.

Når du skal ud og rejse er det en god ide, at sikre at dit pas er gyldigt i minimum 3 måneder efter afrejse og at det er i en god stand med et ordentligt pasbillede der lever op til de gældende krav.

Vær i god tid
Det er vigtigt at være i god tid, hvis der skal laves et nyt pas eller der skal tages billeder.  Behandlingstiden kan variere alt efter sæson. Derfor anbefaler vi at du starter med din ansøgning i god tid før din afrejse, så f.eks. en ventetid på at få lavet pasfoto ikke kommer til at forsinke processen.

Du kan uploade dine pasbilleder når du har bestilt dit visum, og modtaget dit login til bruger, hvor du også kan følge din ordre.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf.: 717171 22, eller på vores mail: info@visumansogning.dk.