settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Om os

Forside/Om os
Om os 2017-06-07T12:38:48+00:00

Visumansøgning.dk er en lille virksomhed, som gerne vil være med til at gøre en forskel når vores kunder vælger, at de skal ud rejse. Vi ved hvor besværligt det kan være at få styr på alt det praktiske inden man skal afsted, og det at søge et rejsevisum kan bestemt være tidskrævende nok i sig selv.

Derfor hjælper vi vores kunder med at få en god start på rejsen og hjælper dem med at få anskaffet det rigtige visum inden afrejse. Med dette fokus, er vores mål at vores kunder kommer igennem processen så hurtigt og nemt som muligt.

Når en kunde henvender sig til os er det vigtigt at vores kunder føler sig godt behandlet og tryg igennem hele processen, da det godt kan være nervepirrende at ansøge om et visum. Derfor lægger vi stor vægt på en tæt kontakt med vores kunder, og man er altid velkommen til at ringe til os under hele forløbet.

Vi har haft mange forskellige kunder, og hver ansøger er forskellig og har en ny grund til at rejse hvor der skal tages højde for forskellige betingelser og situationer. Det er det der gør det spændende for os, for vi tager hellere end gerne udfordringen op hvis det haster ekstra ordinært, er en nødsituation eller hvis det er en ansøgning som kræver dét ekstra for at det kan lade sig gøre at få et visum udstedt.

Vores værdier bygger på tillid, god kommunikation og en stærk personlig relation fordi det er vigtigt for os at når vi skal arbejde med vores kunders personlige oplysninger og sager, at de så føler at vi er til stede og gør en stor indsats for hvert enkelt.

Vi vil altid arbejde på at blive bedre til det vi laver, og derfor sætter vi også stor pris på at høre både ris og ros da det kun vil hjælpe til at vi bliver endnu bedre og endnu mere effektive når vi skal hjælpe vores fremtidige, nye og eksisterende kunder.

Vi ser frem til at hjælpe lige præcis dig, med din ansøgning.

De Bedste Hilsner
Mikkel Bitsch & Co.
Visumansøgning.dk