settings_phone +45 7171 7122|info@visumansogning.dk

Verificering

Verificering 2018-03-16T10:47:44+00:00

Behovet for legalisering og verificering af dokumenter kan opstå hvis man har behov for at have personlige dokumenter enten til sin ansøgning eller til brug i udlandet på rejsen.

Legalisering og verificering benyttes oftest i forbindelse med ansøgninger om optagelse på udenlandske uddannelser, retssager, officielle formål m.m. De typiske dokumenter kan være vielsesattester, skilsmissedomme, Bopælsattester, dåbsattester, eksamensbevis m.m.

Verificering
Verificering et bevis på at kopien, er en tro kopi af det originale dokument og alle dokumenter skal verificeres før de kan blive legaliseret. Derved bekræftes der ved en verificering at dokumentet er en tro kopi af det originale dokument, og har derfor intet med selve indholdet på dokumentet at gøre.

I nogle tilfælde skal kopien af det originale dokument beses af en notar før det kan verificeres og legaliseres med et Apostille stempel, og det er bl.a. gældende for kopier af pas, eksamensbeviser, diplomer m.m.
Når dokumentet verificeres vil der blive påsat et True-copy stempel og en underskrift som bekræfter og beviser at dokumentet er beset af den korrekte og relevante myndighed.

True-copy stempel & underskrift
Stemplet og underskriften på kopien af det originale dokument bekræfter og beviser at det er en ægte kopi. For at kunne få verificeret et dokument, skal vi bruge det oprindelige og originale dokument, da kopien laves hos myndigheden og bruges som fundament til at få lavet en kopi der kan verificeres.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: 717171 22, eller på mail: info@visumansogning.dk.