settings_phone +45 7171 7122|info@visumansogning.dk

Legalisering og oversættelse

/Legalisering og oversættelse
Legalisering og oversættelse 2017-07-08T19:18:20+00:00

Legaliser eller oversæt dine dokumenter

Her kan du finde information om oversættelse, legalisering og certificering. Disse benyttes oftest ved ansøgninger hvor der er behov for dokumentation, eller personlige dokumenter som er skrevet på dansk, og som skal fremvises i udlandet eller hvor det er en engelsktalende ambassade.

Vi hjælper dig fra start til slut
Vi hjælper med alle 3 områder i forbindelse med din ansøgning, hvilket betyder at du ikke skal bekymre dig om bruge tid på at finde certificerede translatører, sætte dig ind de gældende regler på området eller på personligt fremmøde hos de forskellige myndigheder.

Hvis der er behov for denne proces i forbindelse med din ansøgning, så vil din personlige konsulent kontakte dig og sørge for at følge dig gennem processen.

Xpress behandling og hastesager
Vi hastebehandler gerne mod et ekstra gebyr, hvis det er nødvendigt i forbindelse med en ansøgning der er bestilt med en normal behandlingstid. Ved bestilling af et Xpress visum, hører denne service med i den samlede pris.

Vær opmærksom på at alle omkostninger der er i forbindelse med oversættelse, legalisering og certificering IKKE er medregnet i vores totalpriser, da alle ansøgere har forskellige behov ved brug af løsningerne.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: 7171 7122, eller på mail: info@visumansoegning.dk.

Indsend dokumenter til legalisering