Generelt om visumansøgning til Australien

Hvis du skal rejse til Australien, som dansk statsborger skal du ansøge om visum til Australien før din afrejse.

Behandlingstiden for din visumansøgning afhænger af hvilket visum du ønsker at ansøge om, men ved ansøgning om visum til Australien og hvor formålet indebærer et længerevarende ophold, anbefaler vi at du ansøger om visum ca. 90 dage før afrejsen.

Hvis du skal rejse til Australien for at holde ferie, men hvor det også er muligt at få lov at arbejde samtidig, skal du ansøge om Working Holiday visum.

Din ansøgning vil blive behandlet af den Australske ambassade i London, UK og vi tager os af hele ansøgningsprocessen samt alt kontakt med ambassaden.

Visum til Australien for børn & unge

Når du skal rejse til Australien på ferie, skal du være opmærksom på at alle børn og unge, skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visumansøgning for børn og unge, såvel som til voksne.

Visumansøgning ved fremmed- eller flygtningepas

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden for din visumansøgning, kan være længere og vi anbefaler derfor at du ansøger om dit visum til landet min. 90 dage før din afrejse.

Vaccine

Ved rejse til Australien anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Australien .

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Difteri-Stivkrampe.

Personer med risiko for udvikling af komplikationer ved Influenza, og personer som over 65 år bør overveje at blive vaccineret mod Influenza. Find flere oplysninger om vaccination her