settings_phone +45 7171 7122|info@visumansogning.dk

Ansøg

//Ansøg

Betaling af dit visum

Hos visumansøgning betaler du når dit visum er behandlet. Vi betaler for de omkostninger der måtte være i forbindelse med din visumansøgning som f.eks. ambassade gebyr, pasfoto, invitation osv.

Vær i god tid!

Selvom vi hos visumansøgning kan klare selv de vanskeligste opgaver, vil vi råde dig til at være i så god tid som muligt. Hvis der skulle opstå et akut problem løser vi også det. Vi er specialister i at nå det umulige.

Få det gjort rigtigt første gang!

Hos visumansøgning.dk gennemgår vi din visumansøgning grundigt, vi udfylder de langhårede ansøgningsskemaer for dig, så vi undgår fejl i ansøgningsprocessen, og i værste tilfælde at dit visum bliver afvist.

Pasfoto

Mangler du pasfoto kan visumansøgning sørge for dette. Du kan tage et billede med din smartphone så redigere og printer vi det ud for dig, i den kvalitet der kræves. (pris. 100 kr.)

Vi står i kø for dig, på ambassaden

De fleste ambassader ligger i København og kan godt have lang ventetid ved indlevering og afhentning af visum og mangler du et dokument kan der være langt hjem for at hente det.

Indsendelse af pas og personlige oplysninger

De fleste ambassader kræver det fysiske pas, da dit visum bliver indsat i passet. Visumansøgning bruger kun personlig levering eller UPS. Vi har trak & trace og forsikring på alt hvad vi sender og vi opbevare pas og dokumenter i et aflåst værdiskab med døgnvagt. Afhentning og returforsendelse aftales med din visumkonsulent.

Husk helligdage og lukkedage på ambassaderne

Vær opmærksom på at ambassaderne ikke nødvendigvis holder åbent på alle hverdage, så tag forbehold for dette, så det ikke påvirker din rejse. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Det får du sammen med din ansøgning

  • Din visumkonsulent gennemgår din visumansøgning for evt. fejl og mangler
  • Udfylder de langhårede skemaet
  • Printer og samler de rette dokumenter
  • Står i kø for dig på ambassaden, betaler visum gebyr til ambassaden, indlevere samt afhenter dit visum
  • Ønsker du personlig afhentning og levering af dit visum, på arbejdet, hjemme eller i lufthavnen, aftales det med din visumkonsulent
By | 2018-04-02T19:54:48+00:00 July 6th, 2017|Comments Off on Ansøg