Generelt om visumansøgning til Kenya

Alle nordiske statsborgere har visumpligt ved rejse til Kenya, og der er kommet nye regler i forbindelse med anskaffelse af visum til Kenya.

Pr. d. 1/9 2015, er der lavet nye regler om at alle danske statsborgere skal ansøge om visum til Kenya før ankomst, hvor man førhen kunne få udstedt indrejse ved ankomst.

Der udstedes dog stadig visum, ved ankomst i Jomo Kenyatta International Airport.

Vi hjælpe dig med din ansøgning, og hjælpe dig til en god start på din rejse ved at sikre dig en nem og sikker ansøgningsproces og så det går så hurtigt som muligt.

Rejseforsikring og vaccination

Vi anbefaler at du tegner en rejseforsikring der dækker under hele opholdet, og bliver vaccineret som det anbefales.

Det er ikke påkrævet at man vaccineres mod Malaria, men det anbefales at man bærer forebyggende piller hvis man opholder sig ved kysten eller den sydlige del af landet.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Kenya, skal du være opmærksom på at alle børn og unge skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Fremmed- eller flygtningepas

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden kan være længere og vi anbefaler at du ansøger min. 90 dage før din afrejse.

Vaccine

Ved rejse til Kenya anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Kenya.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Difteri-Stivkrampe, Gul feber samt får en konsultation hos din læge angående yderligere vaccination imod Malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Meningitis, Hundegalskab, Tyfus og Tuberkulose.