Generelt om visumansøgning til Jordan

Alle nordiske statsborgere har visumpligt til Jordan, men der er udstedes visum til indrejse ved ankomst med en gyldig periode på op til 30 dage og med en enkelt indrejse ved alle grænseovergange til Jordan.

Dette er med undtagelse af grænseovergangen King Hussein Bridge / Allenby Bridge, hvor der kun tjekkes dit pas og hvor du ikke får et stempel.

Ved grænseovergangen Aqaba, udstedes der IKKE visum og derfor skal der ansøges om et visum inden afrejse hvis den indgang til landet skal benyttes.

Det visum der udstedes ved grænseovergange koster 10 JD, og det kan man købe så mange gange man ønsker.

Transit eller rejser til flere lande

Hvis man skal flyve eller rejse over flere lande under rejsen, anbefaler vi at du ansøger om visum før din afrejse, da du så vil være sikker på at kunne rejse gennem landene lovligt og som du ønsker, alt efter hvad dine visa tillader.

Multiple indrejser

Hvis du på forhånd ved at du har behov for multiple indrejser til Jordan, kan du ansøge om det inden din afrejse, men vær opmærksom på at det koster lidt mere end hvis du løbende køber Jordan 30 dages visum med en enkelt indrejse.

Krav til dokumentation ved ankomst

  • Originalt pas med en gyldighed på min. 6 mdr. ud over opholdets varighed og med min. 2 ustemplede sider.
  • Danske provisoriske og EU-nødpas anerkendes ikke ved både ind- og udrejse. For udrejse, kræves der et stempel fra de Jordanske immigrationsmyndigheder.