Generelt om visumansøgning til Indien

Alle danske statsborgere har visumpligt ved indrejse til Indien og skal derfor ansøge om visum til Indien inden afrejse.

Hos Visumansøgning.dk er vi specialister i visum til Indien. Vi kan hjælpe dig med din visumansøgning nemt, sikkert og hurtigt.

Vi hjælper både med E-visa (ETA), turistvisum, forretningsvisum, længere ophold, transitvisum, studievisum, konference- og arbejdsvisum til Indien.

Visum Indien pris – hvad koster visum til Indien?

Et Visum til Kina hos Visumansøgning koster fra 499 (budget-pakken) til 699 (standard-pakken) til 2999 kroner (platin-pakken).

Derudover skal du indberegne gebyr til den indiske ambassade.

Se uddybning på priserne i tabellerne øverst. Generelt afhænger prisen på visum til Indien af, hvor meget du er villig til selv at stå for i processen.

Visumansøgning har omfattende erfaring med at sikre dit visum til Indien. Vi tager alt kontakt med ambassaden og sørger for, at din visumansøgning bliver godkendt hurtigt, så du slipper for alt besværet.

Hvor lang tid tager det at få visum til Indien? Om behandlingstid

Normal behandlingstid: 4 dage

Ekspres behandlingstid: 1 dag.

Elektronisk behandlingstid: 2-4 dage.

Vi kommer på den indiske ambassade hver eneste dag, og vi har derfor en fremragende relation til de indiske myndigheder. Vi kan i særlige tilfælde derfor have dit visum klar på 1 døgn, hvis der opstår et akut behov.

Behandlingstiden på visum til Indien vil dog altid afhænge af travlheden hos den indiske ambassade.

Rejser du i en større gruppe, eller rejser du ofte med din virksomhed, så ring gerne til os og hør nærmere om særlige muligheder og tilbud.

Hvordan søger man visum til Indien – inklusive forretningsvisum? Trin for trin guide

Vi hjælper med samtlige trin i processen – herunder:

  • at anskaffe din officielle invitation (kræves til forretningsvisum til Indien – kontakt os for detaljeret rådgivning)
  • at få styr på dit garantibrev fra din arbejdsgiver, hvis du er forretningsrejsende
  • at anskaffe din rejseforsikring
  • vejledning til indsamling af de krævede dokumenter til at få visum til Indien
  • At udfylde din visumansøgning til Indien, som der er særlige og formelle krav til

Vi er din dedikerede sparringspartner med omfattende erfaring med den indiske ansøgningsproces. Vi guider dig nemt igennem og sidder altid klar til at svare på dine spørgsmål – store som små.

Visum Indien online – få et e-visum

Du kan også søge om visum til Indien online – uden overhovedet at sende pas og andre dokumenter til den indiske ambassade. Dette visum kaldes et e-visum.

Godkendelsen på et e-visum sendes direkte til dig, når det er færdigbehandlet. Hos Visumansøgning er vi eksperter i at få e-visum til Indien godkendt – og vi hjælper dig således gennem hele processen.

Prisen for et e-visum til Indien er 1.380 kr. pr. styk.

Indisk ambassade behandler visum

Det er den indiske ambassade, der står for at behandle visumansøgninger til Indien. Den indiske ambassade ligger på Vangehusvej 12, 2100 København.

Visum til krydstogt – Indien

I de fleste tilfælde kan krydstogtrejser dækkes med e-visum – som man kan ansøge om uden at sende sit pas.

Der er dog særlige regler, der helt konkret gælder for rejsende via krydstogtsskib til Indien. Disse ændrer sig løbende, og vi vil derfor anbefale, at du kontakter den indiske ambassade for nærmere information.

Fremmed- eller udenlandsk pas, hvis du skal rejse til Indien

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas, kan behandlingstiden være op til 90 dage, men vær opmærksom på, at der i perioder lukkes ned for behandling af pas fra statsborgere, som kommer fra udvalgte lande.

Visum til Indien for børn & unge

Når du skal rejse til Indien, skal du være opmærksom på, at alle børn skal have deres eget pas samt visum udstedt til Indien ved indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til børn og voksne.

Vaccine før rejse til Indien

Ved rejser til Indien anbefales det, at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter, hvor lang en periode du vil opholde dig i Indien.

Vi anbefaler derfor, at du undersøger, hvilke vacciner du mangler for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales generelt, at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe, samt får en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode anbefales det også, at du vaccineres mod Tyfus og i visse tilfælde malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.

Læs eventuelt mere om vaccination i vores generelle vejledning her.