settings_phone +45 7171 7122|info@visumansogning.dk

Indien

/Indien

Generelt om visumansøgning til Indien

Alle danske statsborgere visumpligt i Indien, og derfor skal alle der ønsker at rejse, ansøge om et visum til Indien før selve afrejse.

Hvis du har behov for et visum til Indien, kan vi hjælpe dig med din ansøgning nemt, sikkert og hurtigt. ´

Vi hjælper både med turistvisum, forretningsvisum, længere ophold, transitvisum, studievisum, konference- og arbejdsvisum.

Vi sørger ikke bare for at du slipper for kø på ambassaden, så du i stedet kan bruge tiden på at gøre dig klar til din rejse.

Vi tager alt kontakt med ambassaden, og sørger for at dit visumansøgning får de bedste muligheder for at blive godkendt ved indlevering, første gang.

Krydstogt og visum

Der gælder ved andre regler ved krydstogtrejser men kontakt os gennem vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage inden for 24 timer.

Fremmed- eller udenlandsk pas

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas kan behandlingstiden være op til 90 dage, men vær opmærksom på der i perioder lukkes ned for behandling af pas, fra statsborgere som kommer fra udvalgte lande.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Indien, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Vaccine

Ved rejse til Indien anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Indien.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe. samt en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode, anbefales det også at du vaccineres mod Tyfus og i visse tilfælde malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.

By | 2018-10-28T12:43:00+00:00 december 4th, 2016|Kommentarer lukket til Indien