Generelt om visumansøgning til Indien

Alle danske statsborgere har visumpligt ved indrejse, og skal derfor ansøge om visum til Indien inden afrejse.

Hos Visumansøgning.dk er vi specialister i visum til Indien, og kan hjælpe dig med din visumansøgning nemt, sikkert og hurtigt.

Vi hjælper både med E-visa ( ETA ) turistvisum, forretnings visum, længere ophold, transitvisum, studievisum, konference- og arbejds visum til Indien.

Vi tager alt kontakt med ambassaden, og sørger for at din visumansøgning bliver godkendt hurtigt, så du slipper for alt besværet.

Behandlingstid for visum til Indien.

Normal: 4 dage

Ekspres: 1 dag.

Elektronisk: 2-4 dage.

Visum til Krydstogt

I de fleste tilfælde kan krydstogt rejser dækkes med E-Visa – Som man kan ansøge om uden at sende sit pas.

Fremmed- eller udenlandsk pas

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas kan behandlingstiden være op til 90 dage, men vær opmærksom på der i perioder lukkes ned for behandling af pas, fra statsborgere som kommer fra udvalgte lande.

Visum til Indien for børn & unge

Når du skal rejse til Indien, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum udstedt til Indien ved indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Vaccine

Ved rejse til Indien anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Indien.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe. samt en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode, anbefales det også at du vaccineres mod Tyfus og i visse tilfælde malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.

Læs eventuelt mere om vaccination i vores generelle vejledning her.