settings_phone +45 7171 7122|info@visumansogning.dk

Indien

/Indien

Generelt om visumansøgning til Indien

Alle danske statsborgere visumpligt i Indien, og derfor skal alle der ønsker at rejse, ansøge om et visum til Indien før selve afrejse.

Hvis du har behov for et visum til Indien, kan vi hjælpe dig med din ansøgning nemt, sikkert og hurtigt. ´

Vi hjælper både med turistvisum, forretningsvisum, længere ophold, transitvisum, studievisum, konference- og arbejdsvisum.

Vi sørger ikke bare for at du slipper for kø på ambassaden, så du i stedet kan bruge tiden på at gøre dig klar til din rejse.

Vi tager alt kontakt med ambassaden, og sørger for at dit visumansøgning får de bedste muligheder for at blive godkendt ved indlevering, første gang.

Krydstogt og visum

Der gælder ved andre regler ved krydstogtrejser men kontakt os gennem vores kontaktformular, og så vil vi vende tilbage inden for 24 timer.

Fremmed- eller udenlandsk pas

Hvis ansøgeren ikke har et dansk pas kan behandlingstiden være op til 90 dage, men vær opmærksom på der i perioder lukkes ned for behandling af pas, fra statsborgere som kommer fra udvalgte lande.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Indien, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Vaccine

Ved rejse til Indien anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Indien.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A, Gul feber, Difteri-Stivkrampe. samt en malariakonsultation. Ved et ophold over en længere periode, anbefales det også at du vaccineres mod Tyfus og i visse tilfælde malaria.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Japansk Hjernebetændelse, Hepatitis B, Hundegalskab og Tuberkulose.

Betaling af dit visum

Hos visumansøgning.dk betaler du når dit visum er behandlet. Vi betaler for de omkostninger der måtte være i forbindelse med din visumansøgning som f.eks. ambassade gebyr, pasfoto, invitation osv.

Vær i god tid!

Selvom vi hos visumansøgning kan klare selv de vanskeligste opgaver, vil vi råde dig til at være i så god tid som muligt. Hvis der skulle opstå et akut problem løser vi også det. Vi er specialister i at nå det umulige.

Få det gjort rigtigt første gang!

Hos visumansøgning.dk gennemgår vi din visumansøgning grundigt, vi udfylder de langhårede ansøgningsskemaer for dig, så vi undgår fejl i ansøgningsprocessen, og i værste tilfælde at dit visum bliver afvist.

Krav til pasfoto

Der accepteres pasfoto i str. 3,5 x 4,5 cm.
Billedet skal opfylde følgende krav:

 • Billedet skal være i farve
 • Billedet må ikke være ældre end 6 måneder
 • Både hage, pande og kinder skal være synlige
 • Briller bør ikke anvendes på billedet
 • Munden skal være lukket
 • Hovedbeklædning bør ikke anvendes
  (hatte, kasketter, hårbøjler m.m.)

Billedet kan sendes digitalt på info@visumansoegning.dk

Vi står i kø for dig, på ambassaden

De fleste ambassader ligger i København og kan godt have lang ventetid ved indlevering og afhentning af visum og mangler du et dokument kan der være langt hjem for at hente det.

Indsendelse af pas og personlige oplysninger

De fleste ambassader kræver det fysiske pas, da dit visum bliver indsat i passet. Visumansøgning bruger kun personlig levering eller UPS. Vi har trak & trace og forsikring på alt hvad vi sender og vi opbevare pas og dokumenter i et aflåst værdiskab med døgnvagt. Afhentning og returforsendelse aftales med din visumkonsulent.

Husk helligdage og lukkedage på ambassaderne

Vær opmærksom på at ambassaderne ikke nødvendigvis holder åbent på alle hverdage, så tag forbehold for dette, så det ikke påvirker din rejse. Du er altid velkommen til at ringe hvis du har spørgsmål.

Det får du sammen med din ansøgning

 • Din visumkonsulent gennemgår din visumansøgning for evt. fejl og mangler
 • Udfylder de langhårede skemaet
 • Printer og samler de rette dokumenter
 • Står i kø for dig på ambassaden, betaler visum gebyr til ambassaden, indlevere samt afhenter dit visum
 • Ønsker du personlig afhentning og levering af dit visum, på arbejdet, hjemme eller i lufthavnen, aftales det med din visumkonsulent
By | 2017-11-26T22:36:32+00:00 december 4th, 2016|Kommentarer lukket til Indien