Generelt om visumansøgning til Brasilien

Alle Danske statsborgere kan rejse visumfrit til Brasilien, hvis opholdet er under 90 dage.

Det betyder at du kun skal ansøge om et visum, hvis du planlægger et ophold som er over 90 dage eller hvis du planlægger at skulle til Brasilien i forbindelse med arbejde, studier eller sport.

Visum til Brasilien

Hvis du skal rejse til Brasilien og mangler et visum, hjælper vi dig gerne med din visumansøgning. Vi kan hjælpe dig igennem ansøgningsprocessen så du slipper for kø på ambassaden og undgår at bruge en masse tid på din visumansøgning.

Vi håndterer alt kontakt med ambassaden og sørger for at dit visum får de bedste muligheder for en godkendelse, og når det er klar sørger vi for at det bliver leveret lige til din dør.

Vi hjælper dig med dit visum til Brasilien

Alle visum bliver behandlet i den rækkefølge som de bliver indleveret på den Brasilianske ambassade, og ved ansøgningen om nogle udvalgte typer visum kan behandlingstiden være længere end normalt.

Da det ikke er muligt at lave Xpress behandling af nogen ansøgninger, anbefaler vi at du ansøger om dit visum i god tid, og her anbefaler vi ca. 45 dage før den planlagte afrejsedato.

Vi anbefaler IKKE at du køber din billet før du har fået besked om at dit visum er godkendt, og hvis de er købt på forhånd er det ingen garanti for at din visumansøgning bliver godkendt.

Visum til børn & unge

Når du skal rejse til Brasilien på ferie, skal du være opmærksom på at alle børn skal have deres eget pas samt visum til indrejsen.

Uanset barnets alder gælder den samme pris for et visum til et barn, såvel som til voksne.

Fremmed- eller flygtningepas

Hvis du har et fremmed- eller dansk flygtningepas, skal du være opmærksom på at behandlingstiden kan være længere og vi anbefaler at du ansøger min. 3 måneder før din afrejse.

Vaccine

Ved rejse til Brasilien anbefales det at du bliver vaccineret, og der er forskellige behov for vacciner alt efter hvor lang en periode du vil opholde dig i Brasilien.

Vi anbefaler derfor at du undersøger hvilke vacciner du mangler, for at være godt beskyttet under din rejse.

Det anbefales at du som minimum vaccineres mod Hepatitis A og Difteri-Stivkrampe, og skal du opholde dig i landet i længere tid, bør du også blive vaccineret mod Gul Feber og Hepatitis B.

Er dit ophold længerevarende, eller er rejsen af særlig art med mulighed for intens smitteudsættelse, kan det være relevant at supplere med vaccinationer mod Hepatitis B, Hundegalskab og Tyfus.