Når du skal søge et visum, kan det godt være en indviklet proces, hvor der skal indsamles en masse dokumenter. Der skal udfyldes en ansøgning, hvor der nemt kan opstå fejl, som resulterer i at  ansøgningen afvises.

Ved at bruge Visumansøgning til at hjælpe dig med din visumansøgning, kan du nemmere og mere simpelt komme igennem processen.

Vær i god tid
Når du skal ansøge om visum, er det en god ide at være i god tid. Det er vigtigtat tjekke de visumkrav det pågældende land har til både pas og ansøgning.

På vores website kan du under hvert land kan du se hvilke oplysninger og dokumentation, der kræves for at gennemføre en succesfuld ansøgning. Du kan også se hvilke krav der er til ansøgeren er tilgængelige under hvert lands information.

Pasfoto
Hvis du skal have taget nye pasfotos eller have lavet et nyt pas, er det vigtigt at du får det ordnet i god tid. I højsæsoner kan der være længere ventetid selv ved forudbestilling af tid.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på telelfon: 717171 22, eller på mail: info@visumansogning.dk.