settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Information

Forside/Information
Information 2017-06-07T12:19:38+00:00

I dette afsnit kan du læse mere om betaling, nyheder og information din ansøgningsproces.

Før bestilling
Når du skal ud og rejse vil vi gøre vores bedste til at starten på rejsen bliver god allerede ved visumansøgningen. Derfor har vi også lavet et afsnit med gode råd, til at komme nemmest og mest sikkert gennem ansøgningsprocessen.

Vi ønsker at du skal bruge så lidt tid som muligt på din ansøgning, men hvor du samtidig kan være sikker på at vi gør vores bedste for at få din ansøgning godkendt, så du kan få dit visum i rette tid.

Efter bestilling
Derfor sender vi alt den nødvendige information til dig om hvad du skal indsamle af dokumenter, og hvordan processen vil foregå for til sidst at sikre en sikker og hurtigt forsendelse af dine dokumenter og ansøgning, hvad enten ambassaden ligger i Danmark eller udlandet.

Hvis der skal laves tidsbestillinger eller tages kontakt til ambassaden i forbindelse med din ansøgning, så klarer vi det for dig og underretter di

Nyheder
Vi arbejder løbende på at opdatere nyheder fra verdens landes ambassader, og på den måde sørge for at du som vores kunde kan få mulighed for at være på forkant hvis der skulle ske ændringer i regler, lovgivninger og vedtagelser.

Hvis der skulle opstå spørgsmål eller der er behov for en hastesag, så kontakt venligst vores kundeservice på Tlf.: 7171 7122, eller på mail: info@visumansoegning.dk.