Indsendelse af pas

Når du ansøger om visum skal dit pas vedlægges med mindre andet aftales. For at visumansøgningen kan godkendes, skal passet være i original stand med en gyldighed på minimum 6 måneder og med minimum 2 ustemplede sider.

Vi anbefaler at du kontrollerer gyldigheden af dit pas inden du ansøger om dit visum. En for kort gyldighed eller et pas hvor der ikke er nok ustemplede sider, vil medfører en afvisning af din ansøgning.

Online ansøgning
Ved ansøgning online hvor du registrerer din ansøgning elektronisk, kræves der udelukkende en kopi af passet og dette dokument skal ikke legaliseres.

Forsendelse
Vi tilbyder afhentning og levering af dit pas via vores samarbejdspartnere inden for kurerservice. Du har også mulighed for at benytte dig af pakkebokse eller af almindelig men sikret forsendelse.

Hvis du skulle have nogle spørgsmål om pas, papirer eller om visum, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice på Tlf.: +45 86 86 86 06, eller på vores mail:info@visumansogning.dk.

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2023 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning

Cookiesamtykke

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores hjemmeside med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.