Hvis I har brug for legalisering, påtegninger eller erklæringer af- og på nødvendige dokumenter i forbindelse med jeres rejse. Så kan vi hjælpe med jer med det i har behov for. Her kan være tale om fakturaer, eksportdokumenter, kontrakter, tolddokumenter m.m.

Vi bestræber os på at gøre det så simpelt og sikkert for jer som virksomhed, og det betyder at når I har bestilt og indsendt jeres dokumenter, så tager vi os af resten.

Afhentning og levering
Der forskellige afhentnings- og leveringsmuligheder, og vi tilbyder både afhentning og levering i ind- og udland. Vi har også mulighed for at levere til lufthavne, og så er der også mulighed for at kunne hjælpe jer ved en hastesag.

Vi har forskellige samarbejdspartnere indenfor kurerservice, og dermed kan vi altid finde en løsning der kan sikre jer at de nødvendige dokumenter er jer i hænde i tide, hver gang.

Oversættelse
Hvis I har behov for oversættelse, så henviser vi til vores afsnit om oversættelse.

Certifikater
Hvis der er behov for yderligere certifikater henviser vi til Dansk Erhverv, som har bemyndigelse til at lave certificeringer. Hvis du vil vide mere kan I henvende jer til Dansk Erhverv og så kan de hjælpe med vejledning og ansøgning om certifikat, erklæring eller påtegning. Dansk Erhverv kan kontaktes på tlf.: 3374 6000

Bestilling af legalisering
For at søge om legalisering, skal I klikke jer ind på rejsedestinationen vi søgefunktionen nedenfor og derefter vælge legalisering. Derefter er det bare at indtaste de nødvendige oplysninger og så bestille legaliseringen. Så klarer vi resten af forløbet, indtil dokumenter er i hænderne på jer igen.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring Legalisering, dokumenter eller forsendelse, så kontakt os venligst på tlf.: 7171 7122 eller på vores mail: info@visumansoegning.dk