Erhverv

Erhverv

Her kan du læse mere om regler, lovgivninger og nyheder som vedrører danske virksomheder når deres ansatte skal ud og rejse til lande som Thailand, Saudi Arabien, Rusland, USA, Indien, og Kina på vegne af virksomheden, og skal have anskaffet et visum.

Du kan læse mere ved at læse mere i undermenuerne til Erhverv.

Der kan flere udfordringer eller særlige dokumenter som skal indsamles før den reelle ansøgning, og det er vigtigt at være opmærksom på hvilke dokumenter der skal oversættes og legaliseres, da det ellers vil ende ud i en afvisning af ansøgningen.

Regler og lovgivning
Vi sørger også for at holde jer opdateret omkring ændringer i lovgivning, regler eller krav til både ansøgere og selve ansøgningen til visum ift. Ambassader og behandlingstid.

Vær opmærkosm på at der i højsæsoner for de enkelte lande kan være længere behandlingstider, og derfor anbefaler vi altid at der startes på ansøgningen i god tid. Der er mulighed for Xpress-behandling ved ansøgning af visum til de fleste lande, men der er undtagelser og derfor er det vigtigt at følge op på om der det pågældende land kører med den ordning.

Vi står altid parate til at hjælpe dig igennem processen, og derved sikre at du har mere tid til at arbejde mens vi ordner det formelle.

Nyhedsbrev
I kan tilmelde jer vores nyhedsbrev for at nemmere at blive opdateret, og ved at tilmelde jer så får i vores nyhedsbrev ca. 2 gange månedligt og hvor det er målrettet erhverv og hvordan ændringer i love og regler kan påvirke den enkelt virksomhed, i de danske brancher.

Hvis I har spørgsmål omkring ansøgning, proces, levering og afhentning så kontakt da venligst vores kundeservice på 86 86 86 06, eller på vores mail: info@visumansoegning.dk

KONTAKT INFORMATION

Sjælland
Visumansøgning ApS
Fruebjergvej 3, 2100 København Ø

Jylland
Visumansøgning ApS
Reciliens House
Dandy business park

CVR: 41763043
Tel: +45 86 86 86 06
E-mail: info@visumansogning.dk

ÅBNINGSTIDER

Telefontid: 8:00 - 16:00
Åbningstider: 8:00 - 16:30
Friday: 8:00 - 16:00

REJSEFORSIKRING

Vi samarbejder med European Travel Insurance.

Logo © 2022 Alle rettigheder forbeholdes | Visumansøgning