settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Blog

Forside/Blog/

Angola – Transitvisum

Information om dokumentation til transitvisum Generelle krav til dokumentation Provisoriske pas er acceptable (Nød-pas) Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder og 2 ustemplede sider. Der må ikke være nogen reliefstempler på bagsiden af dobbelt-siden. Ved opholdstilladelse: Tilladelsen være gyldig i min. 3 måneder efter hjemrejsedatoen. Nødvendige dokumenter Internationalt vaccinationskort. 1 nyligt taget pasfotos [...]

By | 2016-12-23T03:34:30+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Turistvisum

Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter Voksne: Forespørgsel fra ansøger med henblik på at ville ansøge om et visum og hvorfor ansøger ønsker at besøge Angola. Kopi af internationalt vaccinationskort Bevis på ophold, forbrug og indlogering 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder [...]

By | 2016-12-23T03:34:28+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Almindeligt visum

Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter Voksen: Originalt pas med gyldighed på min. 9 måneder og 2 blanke sider. 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. Bevis på beskæftigelse: Brev fra arbejdsgiver der adresseres til Det Angolanske Konsulat, omhandlende ansøgers personlige oplysninger. Information om indhold i brevet, tilsendes pr. mail ved [...]

By | 2016-12-23T03:34:25+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Korttidsophold

Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. 1 kopi af passet - den første side og de sider der viser tidligere indrejser i andre destinationer. Originalt pas med gyldighed på min. 6 og 2 blanke sider. Kopi af ansøgers rejseplan/rute Internationalt vaccinationskort (Gul feber) Forespørgsel [...]

By | 2016-12-23T03:34:23+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Studievisum

Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter Brev eller forespørgsel fra ansøger adresseret til Det Angolanske konsulat i Sverige med argumentation for at søge visum til studerende. Straffeattest (oversat og notariseret) Sundhedskort (oversat og notariseret) Bevis på for eksistensen af midler til forsørgelse 3 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. 1 kopi [...]

By | 2016-12-23T03:34:19+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Arbejdsvisum

Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder og 2 blanke sider. 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. 1 brev fra din arbejdsplads hvor der beskrives formål med visa og med erklæring af ansvar for dit ophold og hjemsendelse med en autoriseret persons underskrift. [...]

By | 2016-12-23T03:34:17+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

Angola – Midlertidigt ophold

Krav til ansøgning og nødvendige dokumentation Voksen: Et brev med forespørgsel fra ansøger med grunde til at ansøge om Brevet skal adresseres til Consular and Diplomatic Mission of Angola. Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder og 2 blanke sider. 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav. Straffeattest – skal [...]

By | 2016-12-23T03:34:15+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

USA – ESTA & Transitvisum

Krav til dokumentation og din ansøgning Passet skal være af typen e-pas (indbygget chip i danske pas udstedt efter 1. august 2006 med e-pas-logoet på forsiden).  Du må ikke være tidligere straffet. Du må ikke lide af visse sygdomme. Du må ikke have haft rejst til Sudan, Irak, Iran, Syrien, Somalia, Libyen eller Yemen. Undtagelsesvis hvis besøget [...]

By | 2016-12-23T03:35:27+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

USA – Business B1

Krav til dokumentation og din ansøgning Originalt pas med gyldighed på min. 6 måneder og 2 ustemplede sider. 1 pasfoto som er min. 6 mdr. Og som lever op til de gældende krav og har hvid baggrund. Bekræftelse på aftale på ambassaden. Kopi af tur/retur billet med gyldige ind- udrejsedatoer. Printet kopi af bekræftelsesside fra [...]

By | 2016-12-23T03:35:30+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments

USA – Turistvisum B2

Krav til dokumentation og din ansøgning Originalt pas med gyldighed på min. 6 måneder og 2 ustemplede sider. 1 pasfoto som er min. 6 mdr. Og som lever op til de gældende krav og har hvid baggrund. Bekræftelse på aftale på ambassaden. Kopi af tur/retur billet med gyldige ind- udrejsedatoer. Printet kopi af bekræftelsesside fra [...]

By | 2016-12-23T03:35:28+00:00 oktober 30th, 2016|0 Comments