settings_phone +45 7171 7122|info@visumansoegning.dk

Betaling

Forside/Betaling
Betaling 2016-12-05T07:19:43+00:00

Din betaling af dit visum

Når du bestiller dit visum, betaler du med det samme. Vi modtager Visa- og Mastercard, og så har du mulighed for at lave en bankoverførsel.

Vores priser afhænger hvilket visum du skal bruge, og om det er hastesag eller en normal ansøgning og vi har faste gebyrer, så der vil ikke komme yderligere udgifter udover oplyste pris.

Prisen kan kun stige i ansøgningsprocessen, hvis du bliver afvist ved en ansøgning og stadig har mulighed for at søge om et andet visum på betingelse af personligt fremmøde.

Der vil også være en øget pris, hvis du selv tilvælger andre af vores serviceydelser under processen eller ændrer din ordrer. I disse tilfælde vil vi selvfølgelig gøre dig opmærksom på pris for tilvalget.

Vores gebyr dækker over

  • Personlig konsulent.
  • Vejledning fra start til slut.
  • Personlig håndtering af dokumenter og ansøgning.
  • Kundeservice alle ugens dage – både telefon og chat.

Betaling skal ske gennem bankoverførsel

Vi modtager din betaling via bankoverførsel, og det betyder at vi først starter behandling af dit visum når vi har registreret din betaling.

Vigtigt
Vi påbegynder ikke behandling af dit visum før vi har registreret din bankoverførsel, og derfor er det vigtigt at din bestilling bliver betalt hurtigst muligt. Vores oplyste sagsbehandlingstider starter derfor heller ikke før betalingen er registreret.

Ved hastesager kan du overføre gennem en straksoverførsel mod gebyr, og på den måde sikre at vi kan påbegynde behandlingen af din ansøgning med det samme.

Du har også mulighed for at sende os kvitteringen på din bankoverførsel, og hvor vi efter modtagelse vil påbegynde behandling af din ansøgning med det samme.

Bankoplysninger

Reg. Nr.: 3409
Kontonr.: 11 919 359

Ved overførsler fra udlandet, skal nedenstående tilføjes:
SWIFT:DABADKKK
IBAN: DK9130000011919359