Krav til ansøgning og nødvendige dokumentation

Voksen:

  • Et brev med forespørgsel fra ansøger med grunde til at ansøge om Brevet skal adresseres til Consular and Diplomatic Mission of Angola.
  • Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder og 2 blanke sider.
  • 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav.
  • Straffeattest – skal legaliseres og autoriseres.
  • Dokumentation at ansøger ikke er bærer af smitsomme sygdomme. Dokumentet skal oversættes og legaliseres.
  • Kopi af internationalt vaccinationskort.
  • Bevis på at have relation til en angolansk statsborger eller til en udenlandsk borger med lovligt ophold i Angola.
  • 1 kopi af passet – Den første side og af alle andre tidligere visum.
  • Invitationsbrev hvor der erklæres ansvar for dit ophold, enten af en angolansk statsborger som skal vedlægge dokumentation på job og ID som skal autoriseres af en notar. Hvis det er en udenlandsk borger som er bosiddende i Angola, skal der vedlægges opholdstilladelse, og kopi af job-status, pas og visum.
  • Erklæring om overholdelse af de angolanske lovgivninger

Børn & Unge:

  • Originalt pas med gyldighed på min. 12 måneder og 6 blanke sider.
  • 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav.
  • Betingelser for ansvarsområde for enten underviser eller fraværende forældre, med notariserede underskrifter på.
  • 1 kopi af pas eller ID, hvis det er en underviser der ledsager den unge.
  • Fødselsattest
  • Kopi af internationalt vaccinationskort.
  • Bevis på at have relation til en angolansk statsborger eller at have relationer med en. Der skal vedlægges en kopi af ID på den angolanske borger.

Yderligere dokumentation

Der kan være behov for yderligere dokumentation, som skal vedlægges alt efter hvilken type rejsende man er, og hvilke gruppe man går ind under.

Vi hjælper dig til en nemmere ansøgningsproces, ved at sende dig information om alt hvad du skal bruge til din ansøgning, på din mail efter din bestilling.

De rigtige dokumenter 
Vi står gerne parat til at give en hjælpende hånd, for at sikre at du får vedlagt de rigtige dokumenter, da det er vigtigt, at det er de korrekte papirer der er vedlagt fra start.

Hvis der mangler dokumentation, bliver ansøgningen afslået og returneret uden behandling fra ambassaden.

Derfor er du alt velkommen til at kontakte os for vejledning eller spørgsmål omkring den dokumentation der skal vedlægges, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Behandlingstid: op til 60 dage
Behandlingen finder sted hos Migration and Foreign Services in Luanda, Angola.

Hvis du har nogen spørgsmål omkring ansøgning, valg af visa eller Xpress-muligheder så kontakt os venligst på tlf.: 7171 7122 eller på vores mail: info@visumansoegning.dk