Krav til ansøgning og nødvendige dokumenter

  • Originalt pas med gyldighed på min. 10 måneder og 2 blanke sider.
  • 1 nyligt taget pasfoto der lever op til de gældende krav.
  • 1 brev fra din arbejdsplads hvor der beskrives formål med visa og med erklæring af ansvar for dit ophold og hjemsendelse med en autoriseret persons underskrift.
  • Ansættelseskontrakt oversat til portugisisk, som er fra et firma der er godkendt til at udføre arbejde i Angola.
  • Dokumentation at ansøger ikke er bærer af smitsomme sygdomme. Dokumentet skal oversættes og legaliseres.
  • Straffeattest – skal legaliseres og autoriseres.
  • Erklæring om overholdelse af de angolanske lovgivninger
  • Certifikater/eksamensbeviser på akademisk niveau og kvalifikationer
  • En godkendelse på portugisisk fra, ved arbejde i den offentlige sektor, Ministry of Public Administration, Employment and Social Security og ved den private sektor, fra det ministerium hvor firmaet hører til.
  • Kopi af publikation af den angolanske virksomhed, fra Publication of the Diário da República. (Angolansk CVR register – Kun private virksomheder)
  • Brev fra ansøger hvor der erklæres hvad grunden er til ansøgning af arbejdstilladelsen og det skal være underskrevet og dateret. Skal adresseres til Det Angolanske Konsulat i Stockholm.
  • CV – skal legaliseres og autoriseres.
  • Kopi af høj kvalitet af sidste skatteopgørelse for virksomheden(DAR). Gælder kun ved privat virksomheder eller institutioner.
  • Certifikat på virksomheden (Constituição da Empresa)
  • Kopi af internationalt vaccinationskort.
  • 1 kopi af passet – Den første side og af alle andre tidligere visum.

Nærmere information om breves og forespørgslers indhold fremsendes på mail ved bestilling.

Yderligere dokumentation

Der kan være behov for yderligere dokumentation, som skal vedlægges alt efter hvilken type rejsende man er, og hvilke gruppe man går ind under.

Vi hjælper dig til en nemmere ansøgningsproces, ved at sende dig information om alt hvad du skal bruge til din ansøgning, på din mail efter din bestilling.

De rigtige dokumenter 
Vi står gerne parat til at give en hjælpende hånd, for at sikre at du får vedlagt de rigtige dokumenter, da det er vigtigt, at det er de korrekte papirer der er vedlagt fra start.

Hvis der mangler dokumentation, bliver ansøgningen afslået og returneret uden behandling fra ambassaden.

Derfor er du alt velkommen til at kontakte os for vejledning eller spørgsmål omkring den dokumentation der skal vedlægges, og så skal vi gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Behandlingstid: op til 60 dage

Hvis du har nogen spørgsmål omkring ansøgning, valg af visa eller Xpress-muligheder så kontakt os venligst på tlf.: 7171 7122 eller på vores mail: info@visumansoegning.dk